sâmbătă, 10 decembrie 2011

De la ăştia vine salvarea?Statele Unite se pregătesc de alegeri. Şi, ca de obicei, tot felul de politicieni cretini fac ce ştiu ei mai bine: îşi etalează cu panaş ignoranţa, fac paradă de prostie şi încearcă, prin gesturi absolut greţoase, să atragă sprijinul comunităţii evreieşti, de fapt banii ei. Aşa ajungem să ne facem cruce când citim declaraţii precum asta, a lui Newt Gingrich: "A fi imparţial, între o democraţie ce respectă statul de drept şi un grup de terorişti care lansează zilnic rachete, aceasta nu este imparţialitate, o astfel de abordare promovează terorismul...Avem de-a face cu un popor inventat, care de fapt este un popor arab şi care, istoric, face parte din comunitatea arabă. Palestinienii pot merge unde vor. Dar, din anumite considerente politice, am întreţinut un război împotriva Israelului din anii 1940 şi mi se pare tragic". Ăsta poate ajunge preşedinte al SUA. Ce credibilitate mai poate avea, ca sponsor al  procesului de pace, după aceste declaraţii? Cum adică? Palestinienii se pot căra dracului, dacă nu le place cum îi fut evreii? Toţi palestinienii sunt terorişti? Ce simplă e lumea, în mintea dobitocului!

De la cretini ca ăsta vine salvarea noastră? Ferească-ne Dumnezeu! 

2 comentarii:

Karakas spunea...

Mai multe despre acest personaj american, in NYT, intr-un articol de Krugman:

http://www.nytimes.com/2011/12/09/opinion/krugman-all-the-gops-gekkos.html?_r=1&src=rechp

cristi spunea...

De la ăştia nu vine nici o salvare, ar trebui să vină pentru ei salvarea... adică ambulanţa. Partidul republican a devenit un ospiciu unde paranoia, megalomania şi ura sunt la ele acasă. Nu mă entuziasmează Obama şi democraţii, dar măcar ăia sunt oameni normali. Cam ineficienţi, unii corupţi, alţii proşti dar totuşi normali. Cu republicanii e atât de rău încât dintre cei care vor să câştige alegerile primare, Gingrich şi Romney trec drept moderaţi - şi amândoi au idei din astea. Interesant este faptul că evreii în general votează cu democraţii şi nu sunt nici pe departe atât de extremişti. Cu lobby-ul evreiesc e altă poveste.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...