vineri, 16 decembrie 2011

Metoda Funebriu

Marele Reformator al Educaţiei, ieşit direct din coasta lui Spir...pardon, Iubitului Conducător şi Mare Machitor, îşi dă, zi de zi şi ceas de ceas, proba imensei sale incapacităţi manageriale. Vă mai amintiţi că fix înaintea începerii anului şcolar preuniversitar 2011-2012 Funebriu lăuda virtuţile unui sistem de intrare în şcoală pe bază de cartelă, care se presupunea că va reduce chiulul, pentru că, nu-i aşa, lumea va şti cine chiuleşte şi cine nu. Că, vorba aia: calculatorul nu ştie carte! Şi deci nu ia şperţ!

Ei bine, care este rezultatul măreţei idei funebriene? 30 de milioane de ore-chiul în primul semestru al anului şcolar 2011-2012. Ce soluţie are Funebriu? Un nou sistem informatic, care să centralizeze absenţele! Marfă, frate! Ăia de la SIVECO dau din coadă de fericire! Evident, nu i-a trecut prin cap să-i întrebe pe chiulangii de ce chiulesc. Ştiu şi eu, o fi ceva în neregulă şi cu reforma lui?

În marea mea prostie, încerc să-mi imaginez un sistem informatic care să prevină sexul între elevi-eleve şi profesori-profesoare. După episodul Jean Monnet chiar se impune! Aş avea ceva idei, dar sigur ar încălca drepturile omului, ar da apă la moară conspiraţioniştilor şi m-aş trezi acuzat de pornografie. Mai bine nu!

Dar mă bazez pe Funebriu. Sigur inventează el ceva, pe bază de calculator...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Gorbatschow warnt in München am 10.12.2011 vor dem Dritten Weltkrieg!!!! 1/2
https://www.youtube.com/watch?v=n0miPUdO3hs
https://www.youtube.com/watch?v=q3kqJHKXj-M

stire cenzurata in totalitate de renumita presa libera a minunatului vest mult prea democratic. google o sterge mereu si altii o pun mereu. poate o mai prinzi si poti intelege ceva.

Fluieratorul spunea...

SIVECO tre'sa dea si ei niste bani inapoi. Pe vremuri ii dadeau PSD-istilor, acum sint altii la rind.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...