duminică, 18 decembrie 2011

O nouă victorie a capitalismului


După ce, cu un cinism incredibil, guvernanţii au distrus, practic, vieţile a sute de mii de oameni care au nevoie de asistenţă socială, oameni bătrâni, bolnavi, singuri, acum se gândesc să înfiinţeze un nou serviciu social: camera de injectare. Unde consumatorii de droguri să beneficieze de asistenţă medicală, să nu dea colţul dintr-o supra-doză. 

Vă reamintesc că fenomenul etno-botanicelor a explodat, practic, în anul venirii la guvernare a lui boc, şi în anul realegerii lui băsescu, adică în 2009. Mulţi au spus că a fost un mijloc de finanţare a campaniei electorale prezidenţiale. Şi vă reamintesc câtă împotrivire a fost din partea puterii, când a fost vorba de scoaterea în afara legii a etno-botanicelor. Cum vă reamintesc şi de desfiinţarea Agenţiei Naţionale Antidrog. 

Aşadar, suntem şi noi în rândul lumii, sau ce? Să aplaudăm o nouă victorie a capitalismului, şi o nouă reformă a statului, încununată de succes.  

Un comentariu:

Anonim spunea...

Care e legatura dintre capitalism si un nou serviciu de asistenta sociala gratuita? Care e legatura dintre regimul Basesco-etatist si capitalism?

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...