joi, 29 decembrie 2011

Ce jigodie!



Nea generalu' ăla de la STS dă vina pe pesedişti că la alegerile prezidenţiale din 2009 nu s-a implementat nu'ş ce sistem-minune al Serviciului, care să împiedice votul multiplu: "La acea vreme, Ministerul Internelor era condus de domnul Dan Nica, Ministerul Educatiei de doamna Ecaterina Andronescu, Ministerul Comunicatiilor de domnul Gabriel Sandu, STS era condus tot de mine, iar Autoritatea Electorala era condusa de domnul Octavian Opris, ca sa vedeti filiatia politica a celor care nu sunt militari. (...)"

Bă, pulă cu stele! Nu pesediştii n-au vrut! Ce treabă avea cu asta Abramburica? Faptul că secţiile de votare se organizează de regulă în şcoli? Şi ce, nu vroia ea să vă vadă în şcoli? Ce pierdea? Boule! Tu eşti în CSAT! Dacă derbedeul ăla pe care îl pupi tu în cur, Genialul Conducător, vroia sistemul, decidea în CSAT. Iar în guvern se discută, dar deciziile le ia premierul. Tu ai auzit de boc? Văd că-l uiţi la enumerare. Că de la el vin banii! Dacă n-a vrut cineva, acei cineva sunt băsescu şi boc, nu Abramburica, nu mistrul de interne, sau al comunicaţiilor. Tu ce Constituţie ai citit, vacă neagră?

Şi, apropo: sistemul l-aţi avut, şi a funcţionat, vezi scenele alea cu porcuşorul rozaliu, Videanu, care ştia tot ce mişcă, de la voi. Acum vreţi să-l oficializaţi, ca nu cumva să daţi cu subsemnatul la schimbarea puterii? Care se va schimba, mai devreme sau mai târziu, vreţi sau nu vreţi voi.

PS: tot din ciclul "cine mă enervează azi". Este vorba de Săftoi. Două catastrofe! Madam Săftoiu îşi dă cu părerea despre toate, într-un interviu-ghiveci, şi ne explică de ce n-au românii încredere în Parlament. Simplu, madam! Că e populat de tembeli ca tine! Hai, pa!

2 comentarii:

mgabim2009 spunea...

Excelent spus!

Anonim spunea...

Faptul ca au fost acceptati de "Duo Saftoi"pentru al enerva pe Basescu,nu a fost o afacere buna pentru PNL.Ex prim ministrul l-a acceptat.Astia doi fac parte din distinsa societate Geoana.Cand vorbesc aproape se aud rotitele(rotita)din craniu.Impreuna
nu cred ca au QI-ul 120.Daca Elvys
este inofensiv ca "apa sfintita"madam Saftoi este o intriganta si o obraznicatura fara de margini.Asemenea scorpie o intrece cu mult pe soacra lui Geoana.
Multe necazuri o sa traga Crin Antonescu daca nu-i face vant.Nu ma mir ce au patit cei doi la Cotroceni.Cum sa-ti placa o persoana la care din familia asta madam Saftoiu este purtatoare de
"cojones"cum spune spaniolul?!
Enervat este putin ,iti vine sa-i tragi palme.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...