vineri, 9 decembrie 2011

"NU" modificării Constituţiei !



Prieteni, modificarea Constituţiei, pentru a introduce tâmpenia aia cu deficitul structural, este o imbecilitate, şi ne-ar confirma statutul de colonie a Occidentului. Iar sub masca "interesului naţional", cu cretinii ăia din Parlament, pe care i-a cumpărat şi pe care îi şantajează, Pulimea Sa va promova în Constituţie şi obsesiile lui cu Parlamentul unicameral, regionalizare şi ce i-o mai veni pe chelie. Va fi un prilej pentru a distruge ce-a mai rămas din democraţia, şi aşa shioapă şi superficială, românească.

Limitarea deficitului structural la 0,5% din PIB, în condiţiile în care depindem aproape exclusiv de capitalul străin pentru dezvoltare, înseamnă condamnarea pe vecie la subdezvoltare. Capitalul străin nu are nicio responsabilitate pentru soarta românilor, vezi Nokia, vezi băncile austriece şi greceşti.  

Eu, unul, vă anunţ că voi face tot ce pot pentru a convinge cât mai mulţi oameni să voteze împotriva modificării Constituţiei, modificare pe care o consider un act de trădare a interesului naţional. Deciziile de azi, de la Bruxelles, vor stârni, cât de curând, furia naţiunilor europene, pe care nişte lideri inconştienţi n-au catadixit să le consulte, când au luat astfel de decizii. 

Da, Europa trebuie să-şi plătească datoriile. Dar situaţia fiecărei ţări în parte trebuie tratată ca atare, nu la grămadă, şi nu luând o ţară, fie ea şi Germania, drept etalon. Pentru că NICIUNA dintre ţări nu e Germania. Drumul ăsta duce spre dezintegrare, nu spre mai multă integrare. Pentru că este ignorat cetăţeanul, care lipseşte din "tabloul de familie". Iar faptul că acum proiectul european s-a redus la un şir de cifre contabile arată cât de jos a ajuns politicul în lumea de azi. Nu faci sacrificii, nu suferi, nu visezi şi nu speri doar pentru un deficit structural de 0,5% din PIB.  

6 comentarii:

Karakas spunea...

A, am uitat sa mai amintesc ca in interviul cu Boc la RRA, a zis ceva ca trebuie sa fim ca nemtii, samuncim , sa muncim, si iar sa muncim, daca vrem sa traim ca nemtii. Eu cred ca romanii trebuie sa munceasca, dar nu e nevoie sa devenim toti nemti, pentru ca nu avem cum. Si pina la urma e o alta logoree tipic comunistoida, acest efort de a ne pune lantul la git alaturi de cei dragi, popularii din UE, adica PPE. Daca astia vor sa se sinucida, e treaba lor, dar popoarele europene trebuie sa spuna nu dictatului german, care le condamna la subdezvoltare.

Bujold spunea...

Sa muncim? Eu muncesc, de 3 luni de zile, in Germania, pentru o compaanie franceza, intr-o localitate din fosta RDG, in suport pentru sucursala germana. Si nu vad diferente.... In fapt nici nu inteleg. Sa muncim, sa muncim si sa muncim ca germanii si sa fim platiti ca romanii.... Pentru ca, din diferentele de salarizare, sa fure politicienii si toti afaceristii astia de aici si de aiurea....

Fluieratorul spunea...

Se intimpla ce eu muncesc, dintotdeauna, si n-am mai nimic la numele meu, iar societatea in care traiesc isi bate joc de banii mei. N-am plecat din Romania, desi s-a putut in ultimii 20 de ani de multe ori, pentru ca am considerat ca aici e "acasa" si pentru ca am vrut sa contribui la mai binele locului in care m-am nascut. Eu am fost naiv, si cei care au condus tara 20 de ani si-au batut joc de dorinta mea de a contribui. Care n-au fost hoti si rau intentionati au fost prosti.

Asta e Romania, si chiar daca toti am munci ca in Germania, daca n-vem administratia si institutiile germane, tot in rahat pina la git am fi.

Boc ar trebui sa ia aminte ca multa lume vrea sa munceasca si n-are unde, de-aia au si plecat milioane de oameni din tara... Sa se uite la cifre, incompetentul, ca are vreo 700000 someri in tara si vreo 10000 de locuri de munca la oferta in agentiile de ocupare. Asta inseamna ca guvernul nu-si face treaba, nu ca oamenii nu vor sa munceasca.

Anonim spunea...

Limitarea deficitului e gogorita celor dornici de furat de la stat. Se teme USL ca ajunge la putere si nu mai are de unde fura. Se tem si PDL-icii ca le seaca contractele, se tem ca vor ramane numai 1-2 favorizati si restul vor trebui sa munceasca pe bune.

Fara deficit, se subtiaza serios contractele pentru firmele de partid; in general risipa scade.

Dezvoltarea E GENERATA DE MEDIUL PRIVAT, nu de investitiile statului, mai socialistilor!

Asa ca, sa fie deficit zero! Statul sa nu mai cheltuie aiurea in numele meu, ca eu nu i-am dat voie sa cheltuie pe nimic!

Constantin Gheorghe spunea...

Bă, cretinule! Din ce-a cheltuit "statul", adică noi, dobitocule, ai avut acces la educaţie, că nu eşti produsul "şcolii private", n-a dat ciuma peste tine, sau altă boală(scăpam dracului de un prost!), ai, de bine de rău, şosele, să-ţi rupi gâtul cu maşina ta de fiţe, că nu ţi le-ai făcut tu, căi ferate, telefoane, fixe, dar asta e!, nu ţi se dă în cap, totuşi, la fiece colţ de stradă, şi, în general, poţi să scrii imbecilităţi.
Asta e! Şi de asta suntem în căcat, că ăia de gândesc ca tine s-au înmulţit precum gândacii de bucătărie!

cristi spunea...

Perfect de acord, fără nici o rezervă. Şi eu votez împotriva şi o să încerc să conving pe câţi mai mulţi să facă acelaşi lucru.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...