luni, 19 decembrie 2011

Democraţia la români


Pe scurtătură: gazeta de perete a Cotrocenilor, EvZ, publică un soi de ştire-zvon(este contribuţia românilor la dezvoltarea jurnalismului la nivel global!), din care rezultă că tovarăşa-gradu'(îl puneţi voi, eu pariez pe general!) Rodica Culcer şi-ar putea da demisia de la TVR azi, dacă se trezeşte cu faţa la cearceaf. Dac-o face, drum bun, cale bătută! Mă doare în cur de  TVR, în general, şi de Culcer, în special. 

Dar comentariile cititorilor merită toţi banii! Uite cum înţelege unu', european şi democrat până în măduva oaselor, lucrurile din Românica: 

"Stirile de la TVR acorda prea mult spatiu lichelelor din opozitie. Li se permite acestora sa debiteze absolut orice minciuni, magarii sau ineptii.
TVR trebuie sa explice telespectatorilor, in fiecare zi, daca este nevoie, ca este criza economica mondiala, ca guvernul a facut si face maximum posibil pentru atenuarea si inlaturarea efecteleor crizei economice mondiale.
TVR trebuie sa explice telespectatorilor, in fiecare zi, daca este nevoie, ca guvernul a salvat tara de la faliment, a creat conditiile iesirii din recesiune si pentru revenirea la crestere economica.
TVR trebuie sa explice telespectatorilor, in fiecare zi, daca este nevoie, ca toate problemele actuale ale tarii se datoresc exclusiv crizei economice mondiale, devalizarilor si dezechilibrelor create de fostele guvernari psd si pnl.
TVR trebuie sa explice telespectatorilor, in fiecare zi, daca este nevoie, ca niciun alt guvern nu ar fi putut face mai mult, in aceasta perioada extrem de grea de criza economica mondiala.
TVR trebuie sa contrabalanseze campania mizerabila de minciuni, calomnii, dezinformari, intoxicari si manipulari de la televiziunile mogulilor."

Pulimea Voastră, vă plictisiţi, şi v-aţi apucat să comentaţi la fiţuica lui Dan Andronic? Păi, dacă e să le daţi lindicaţii preţioase ălora din Pangrati, nu aveaţi alte canale pe care să le transmiteţi? Nu e doamna Turcan, soţia purtătorului dumneavoastră de tăceri, şefa parlamentară a TVR?

Să înţeleg că aţi făcut ceva schimb de experienţă cu Popescu-Dumnezeu, sau aţi dat, între vechituri, peste maculatorul cu idei de la cursul de socialism ştiinţific? Păi se poate, Pulimea Voastră? Şi noi, care credeam că transpiraţi, cu creionul în mână, conspectând opul lui Tismăneanu, ăla cu "condamnarea comunismului"! Răutate mică şi amnezică, care eşti!

UPDATE: mai vreţi dovezi de imbecilitate? De gândire nedemocratică? Tapalabă comite un soi de analiză, în care se dă de ceasul morţii că Justiţia nu l-a trimis la bulău pe Năstase. Şi ce comentează unul dintre decervelaţii care-l pupă-n cur sistematic, că şi ăsta a ajuns să aibă adulatorii lui? "pe noi romanii,romania, ne mai poate salva din situatia aceasta doar o dictatura de dreapta occidentala".

Cam cum o făcuse Hitler, nu? Bravos, naţiune! Halal!

5 comentarii:

Arogantu' spunea...

Nu era JAVRA ORDINARA !
Era pulica-frinaru' ala pe care l-a instalat la Palatul Victoria.
Cea mai sumara analiza pe text te va convige ca am dreptate ...
Numai imbecilul ala este in stare sa repete atitea ineptii ale propagandei securiste in favoarea actualei PutOri !

Fluieratorul spunea...

Deh, comentariile la articole sint facute de oameni ca noi, nu de pulifrix de la coada cazmalei... Chiar ca ma simt o minoritate mica-mica acum, mica si in cadrul minoritatii utilizatorilor de Internet.

chien spunea...

E postac respectivul, are unul si acelasi text pe care il copiaza unde apuca. Asta, de pilda, e din octombrie:
http://www.tvr.ro/articol.php?id=112079&c=351

Arogantu' spunea...

@chien: Vad ca semneaza 'emil' !!!
Acuma chiar ca-mi vine sa cred ca-i pulifriciul ala de Umil Boc ... :D

Anonim spunea...

Bre, Hitler era (tot) de stanga. As in National-Socialist.

Termina cu dezinformarile; asa cum te ultragiezi cand aia de la fituica te iau de dobitoc, nu stiu de ce crezi ca noi ar trebui sa avem alta reactie fata de tine, cand faci la fel.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...