joi, 22 decembrie 2011

Ce muscă l-a pişcat pe băsescu?



Ce i-a venit lui băsescu să se ia de procurori? Nu tuna el şi fulgera împotriva Parlamentului, că nu-i lasă pe ţuluşi să le dea la cap corupţilor? Nu semna el ca pri...prostul, pe bandă rulantă, destituirile miniştrilor pe care îi încondeia DNA cu dosare fabricate? Nu aplauda el când Monica şi Pippilica cântau în duet aria "prezumţiei de vinovăţie" pentru politicieni(pe care o fredonează şi acum, ca boul, unu' de la Adevărul!)? Nu se agita acum câteva săptămâni Monica să determine un vot automat în Parlament, FĂRĂ examinarea dovezilor din dosarele DNA?

Ce muscă l-a pişcat pe Pulimea Sa? Şi-au luat-o în cap ţuluşii? Nu mai ascultă de el, ci doar de Ambasada Americană? Au dat ăia de la FBI şi de la CIA, care mişună prin România ca Vodă prin lobodă, de ceva care-l priveşte, şi nu mai poate controla mersul evenimentelor? Încearcă să-i discrediteze(nu că ţuluşii ar avea cine ştie ce credibilitate, dar orişidecât!)? E o manifestare de panică a Iubitului Conducător şi Mare Machitor? Au venit ăia de la PDL şi i-au pus sula în coaste: "băsescule, ţi-ai băut minţile? Ăştia ne decimează! Nu mai luăm la anu' nici cât ţărăniştii! Ţine-ţi dulăii în lanţ!" Sau s-o fi convins de faptul că madam Macovei şi echipa ei de zgomote joacă pentru alţii, nu pentru România? Cum zicea clăpăugul ăla cu crosa din Secuime: "Ţinutul Secuiesc, nu România a bătut Ungaria!"? Aşa şi cu Monica: ea a bătut România la Bruxelles, şi nu justiţia, care a făcut ce-a putut, cu ce i-au dat ţuluişii.

Sigur că nu ne este indiferent motivul acestei ieşiri fără precedent. Dacă băsescu ar fi un om de bună-credinţă, şi consecvent în poziţiile sale, discursul de ieri ar fi credibil. Dar aşa, chiar corect fiind discursul, nu-l mai crede nici dracu' pe Marele Cârmaci, care e doar un cârpaci oportunist.

PS: Pulimea Ta, e simplu. Dacă ai mustrări de conştiinţă(greu de crezut, lipsindu-ţi conştiinţa!), e suficient să-i spui lui Păcuraru: "Scuză-mă, am fost un dobitoc!"

4 comentarii:

incomod spunea...

Nu l-a piscat nici o musca :) Am o vaga impresie ca distanta dintre funie si par incepe sa-l puna pe ganduri, asa ca pregateste terenul pentru cand nu va mai avea imunitate, pentru orice eventualitate :)

Anonim spunea...

Ieri era cea mai vocala voce antiputere la Antena 3, azi sare in barca "Izmenarilor"?!Probabil ca a fost amenintata cu vreo-un "dosar fierbinte"pentru ca ramai interzis.
Adevarul e ca parea falsa si mult prea vehementa pentru a fi credibila.
Pentru mine n-a fost o surpriza.
Totusi sunt curios ce se va intampla cu doua saptamani inainte de alegeri.Multe bastimente se vor scufunda sarind din barca-n barca.

Anonim spunea...

Cred ca "bovina incaltata" s-a vazut o clipa in fata vreunui judecator dupa 2011.Si acum vrea sa arunce vina pe altii.Cine in afara idiotului de Tapalaba,l-ar crede(se face ca crede ,miselul)?!Cred ca nimeni .A crede ca
procuratura face ceva fara ordin de la presidentie prin intermediul lui
Morar,inseamna ca ne-am pierdut uzul
ratiunii.!!!!Probabil ca acum vede ca
miscarile lui idioate au fost a mia oara gresite si acum se grabeste sa arunce vina pe altii.A facut-o o a mia oara inainte.Se apropie sfarsitul!!!!!!

Lala spunea...

De ce credeti ca Monica Macovei, recte lacheul ei - Tapalaga - face pe suparata impotriva lu' Traian Basescu, iar Basescu face pe suparatu' impotriva anumitor procurori?! Pen'ca, in ultima vreme, CEDO a decis despagubiri in favoarea lui nasu' Pavalache (10.000 euro), a lu' "fratele" Paunescu (doar 2.000 de euro, totusi, gestul conteaza!)... Urmeaza si alte despagubiri, dar pentru arest preventiv cu lunile sau chiar anii??? Pentru hartuirea cu justitia cu anii si distrugerea carierei (politice)??? Sa speram, desi cei doi ar sabota pina si deciziile CEDO, daca nu sunt in favoarea vreunor protejati de-ai lor! ;)

Nu numai Pacuraru, Seres, Catalin Voicu etc etc etc au sanse de "reparatii" la CEDO, ci si altii, prigoniti chiar de UDMR, in complicitate cu viteazu' grupuscul PSD de la Cluj:

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Dosarul-Csibi-Istvan-comandat-UDMR_0_345565727.html

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...