vineri, 10 iunie 2011

Unde îşi are Dumnezeu biroul?



Dicţionarul nu are suficiente cuvinte tari pentru  a descrie imbecilitatea unui dobitoc, care cică e "editorialist" la "România Liberă", Cristian Câmpeanu pre numele lui. În paranteză fie spus mi-e greu să înţeleg cum se face că în ziarul ăsta superbăsescian pot să apară articole semnate de Stiglitz, spre pildă, alături de dejecţiile ipochimenului mai devreme citat. Dracu' ştie ce se ascunde în mintea Turturicii. Să trecem!

Câmpeanu ăsta este un soi de "câine rău" cu tastatură. I se zice "şo pe ei!", băiatul muşcă de (cenzurat) pe oricine i se cere. Şi cum Turturica e contra Opoziţiei, Ponta şi Antonescu sunt victime de predilecţie. E dreptul "jurnaliştilor" să procedeze aşa. Libertatea presei implică şi libertatea de a te face de râs, şi pe aceea de a pupa ce (cenzurat) îţi plac.

Dar, prieteni, există şi în pupincurism, şi în ridicol, nişte limite. Care, dacă nu sunt atinse, îţi oferă măcar o brumă de credibilitate. Tâmpeanu le-a trecut de mult. Uitaţi ce scrie azi ipochimenul: "Tov. Ponta, uite o idee gratis: Renunţaţi la cărţile de identitate. În ţările libere, nu statul trebuie să certifice identitate cetăţeanului şi să ţină evidenţa şi în general nu e treaba statului să fie de faţă la naşterea, căsătoria şi moartea fiecărui individ. Asta-i treaba lui Dumnezeu."

Care va să zică Dumnezeu este angajat la biroul "evidenţa populaţiei? Şi unde îşi are biroul? Domnu' Mult Prea Fericitul Danel, o anatemă, ceva? Păi, cum aşa?! Ăsta îşi bate joc de şefu' matale şi nimic?!

3 comentarii:

Béranger spunea...

Cretinul e josnic prin felul în care dă vina pe USL-aşi, de ca şi cum PDL-iştii ar fi altceva decât o diaree naţională. Um jeg total, domnul Câmpeanu. Când astfel de scursuri există la 21 de ani de la Loviluţie, să nu mai vină nimeni să se mire cum a fost posibil ceauşismul. Neamul românesc e un neam de linge-cururi şi înghite-muie.

Béranger spunea...

Cred că Dumnezeu e blogger. În orice caz, Bloggerul Bleen de la "Madame Blogary", fost vânzător de uşi de garaj, consilierul lui Sebastian Lăzăroiu la Muncă. E?

Constantin Gheorghe spunea...

Evident, prietene! Care va să zică Lăzăroiu va transforma Ministerul într-o ordinară oficină de propagandă. Ca de obicei, în cel mai pur stil stalinisto-leninist, se pune toată energia la claxon!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...