vineri, 3 iunie 2011

Fă crucea mare, că dracu-i bătrân!Sebastian Lăzăroiu, noul Ministru al Muncii. Un singur comentariu: "Fă crucea mare, că dracu-i bătrân!"

PS: Ce îl califică pe Lăzăroiu pentru postul ăsta? Are o fire conflictuală. Cum va promova un astfel de om dialogul social? Ce va face?  Sau doar i se construieşte soclul pentru viitoarea funcţie de preşedinte al Mişcării Populare, sau cum s-o numi înlocuitorul PDL?

Un comentariu:

Fluieratorul spunea...

Oamenilor, pricepeti o data ca nu e vorba de nici o calificare. Igas e analfabet pur si simplu si prost bita si a ajuns ministru. Ialomitianu e un oier pe care l-au facut banii, si mai nou alujul la Scripcaru. Funeriu cica ar fi inteligent, au zis unii, dar pentru noi nu reiese. Cseke Attila mai are un pic si se face frate cu Huidu si Gainusa. Si lista e lunga. Si hop si Lazaroiu, intelectual (numai cu numele, dreptu-i, ca restul echipamentului ii cam lipseste) in care se fac investitii, ca flacaii n-au prea multi cu scoala printre ei... Cred ca Sulfina Barbu era mai ok, dar ce sa faci, marinerul are datorii de platit si e om de onoare, nu?

Vedeti cum se maninca piine alba in tara asta, pe filiatii si amicitii: tii trena cui trebuie, cum trebuie si cit trebuie, creste si chifla ta mare si ajunge ditai mai jimbla...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...