miercuri, 29 iunie 2011

Zât, Cotoi!



Am râs cu lacrimi luni, când Sever Voinescu minus Cotoi a lansat un apel pentru renunţarea la violenţa de limbaj în politică, arătând cu deştu' spre PSD şi PNL, care, chipurile, stimulează ura împotriva PDL, sau aşa ceva. Evident, era unul dintre obişnuitele exerciţii de ipocrizie portocalie. 

Azi apare un "Apel către tinerele lichele din PSD", pe care şeful organizaţiei de tineret a PDL, Răzvan Mustea, îl calchiază după Liiceanu, că băieţii nu consumă decât astfel de băşini intelectuale. Mustea ăsta musteşte de indignare faţă de "afacerile" altora. Dar dacă te uiţi puţin pe declaraţia lui de avere te îndrebi de unde are bani un papiţoi să-şi cumpere(bine, el zice că i-a donat-o cineva!) o casă de 860 de metri pătraţi în Voluntari, cu Porsche în faţa porţii, şi ceasuri de 60.000 de euro?  Din vânzări anterioare, evident, omul nostru fiind multă vreme consultant şi director de vânzări la o obscură firmă din Vrancea, unde, nu-i aşa, plouă cu bani. Face parte din turma ălora care nu votează decât la semnul pe care îl face ăla de le este şef de grup parlamentar, Toader şi cum l-o mai chema.

Cotoa! Voi, în partidul ăla de căcat(că d'aia v-aţi vopsit în portocaliu!) ştiţi unii de alţii? Boul ăsta n-a aflat de "Apelul" tău? Sau e modul lui de a răspunde unei "iniţiative" de imagine? Bă, faceţi cum vă taie capul. Ne doare fix în cur de voi! Dar nu ne luaţi de proşti! Oricum vă veţi lua-o în freză! Inclusiv cu muci! 

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...