luni, 13 iunie 2011

Pompierul-piroman din secta "Martorii lui Băsescu"


Gradul de demenţă la care au ajuns ăia din secta "Martorii lui Băsescu" nu cred că mai poate fi exprimat prin cuvinte, fie ele şi absente din dicţionar. Dacă aţi crezut că Ceauşescu a fost Himalaya cultului personalităţii, mai gândiţi-vă! Supremul Cur îl întrece cu kilometri buni! Bate spre groapa Marianelor.

Ei bine, după ce că sunt pupincurişti până peste poate, sectanţii cu pricina sunt şi proşti, dar nişte proşti de un cinism care te îndeamnă să pui mâna pe par, că de ştampilă nu poate fi vorba, ei fugind de la o vreme de urna de vot ca dracu' de tămâie.

Ieri am văzut oraşul invadat de afişele electorale ale PDL. Cum alergam cu taică-meu la spital, afişele lor au fost ultima mea grijă. Le puteţi vedea la Şuţu. Tot la el este un link către un site de campanie al PDL. Ei bine, ceva m-a înfuriat la culme: este acolo o fotografie din cartierul Aviaţiei, de la pasajul peste Bulevardul Barbu Văcărescu. Construcţia a fost întreruptă pentru că nu a mai fost finanţată, prin votul consilierilor generali ai PDL, care vor să i-o tragă lui Oprescu. Pasajul e aproape gata, constructorii au lucrat bine, se vede calitatea, realmente, puteau să termine la timp.

Vaca de Udrea a procedat la fel şi cu lucrările la Bulevardul Uranus: le-a întrerupt fix în momentul în care pot produce maxim de enervare. După care arată cu degetul spre alţii, spunând cât de prost gestionează ei Bucureştii. 

Cucoana asta e un soi de pompier-piroman. Doar că s-ar putea să constate că jucând doar pe cartea cinismului şi a nesimţirii şi-a dat foc la valiză.

UPDATE: umblând pe site, am dat de o fotografie făcută pe şantierul Bulevardului Uranus. Cum vă spuneam, madam şi-o caută cu lumânarea.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...