joi, 16 iunie 2011

Să se facă, zic!



Postacii portocalii zburdă pe toate forumurile, susţinând, cu argumente dintre cele mai ridicole, cretinismul Supremului Cur. Dobitocii nu se împiedică nici de amănuntul că NICI MĂCAR UN SINGUR responsabil pedelist, în frunte cu Lindicul Politicii Româneşti, boc, nu a fost în stare să explice despre ce e vorba în propoziţie, cu excepţia faptului că "aşa vrea băsescu!" 

Ei bine, parafrazându-l pe mareşalul Antonescu, care, rugat să ofere un afet de tun, pentru înmormântarea unui preot legionar mort în Spania, în războiul civil, a pus pe cerere celebra rezoluţie: "Dracu' a văzut popă pe tun? Aprob, să se vadă!", zic şi eu: "Dracu' a văzut imbecilitate mai mare? Să se facă, să vedem!" Ce mai contează faptul că se va alege praful de ţara asta? Proştii merită tot ce li se întâmplă! Aţi văzut pe cineva protestând? Intelectualii pulii fac pe mortu'n păpuşoi, sau ling Supremul Cur. Cu rare excepţii jurnaliştii aprobă, trepanaţi fiind şi convinşi că luptă cu comunismul şi cu ruşii, iar politicienii bat câmpii, ca de obicei.

Da, să se aleagă praful de ţara asta, pentru că nu merităm altceva, câtă vreme nu ne pasă de ce fac demenţii ăştia cu ea. Au întâmpinat cea mai mică rezistenţă când şi-au pus în operă toate fanteziile care ne costă de ne ustură? Nu! Şi atunci de ce nu ne-ar fute în continuare, cu sârmă ghimpată, mai ales că am ajuns să ne şi placă?!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...