sâmbătă, 18 iunie 2011

O ipoteză



UPDATE: băieţii n-au împins nesimţirea atât de departe încât să interzică circulaţia pe pod. E de bine! Dar ce m-a surprins în dimineaţa asta a fost bucuria celor care treceau peste pod. Era ca pe vremuri, la victoria naţionalei de labingbol. Oamenii au nevoie de astfel de momente, când să simtă că au motive să fie mândri că sunt români.



Ce aţi zice dacă mâine, vrând să traversăm cu maşina Pasajul Basarab, am vedea că e blocat de Poliţie? Vi se pare că sunt dus cu capul? Ei bine, nu! Scandalul "avizului" lipsă se întinde, şi o tanti de ISC sugera, la TVR(care a prezentat evenimentul exclusiv prin prisma "pericolului" sugerat de ISC), că va aplica această interdicţie.

Ce vor să facă idioţii ăştia de la PDL? Vor să nu-i mai voteze decât rudele lor în Bucureşti? Cred că dacă ne enervează ne vom întoarce cu faţa la ei? Ei bine, nu! Nu e departe momentul în care au să fie luaţi cu pietre, la propriu! Cred că sunt foarte populari după ce au întrerupt marile lucrări de infrastructuri din oraş? Ia să-şi verifice ei popularitatea! Unu' n-a avut curajul să se arate azi pe pod! boc a şters-o la Cluj, băsescu îşi bronzează gheaţa din pahar la Neptun, Fecioara din Pleşcoi s-a camuflat în peisaj. Oricum, pe unde apar, când mai apar, cetăţenii mulţumiţi de buna lor guvernare le bat obrazul cu vehemenţă. 

Aştept să facă şi măgăria asta. Se va trece pe răboj. Şi decontul va fi unul pe măsură. Nu mai e mult până în 2012... 

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...