duminică, 12 iunie 2011

Rule, romgleza!


De la Chinezu, de pe blog: ”Programul include cinci sesiuni de workshopuri si traininguri cu top 20 cei mai influenti bloggeri din Romania, actiuni pe grupuri de lucru, teme si interactiune peer-to-peer dar si traininguri, jocuri outdoor, foc de tabara si petreceri. Trei zile in care ne retragem in aerul tare de munte si invatam, ne distram si vorbim despre social media.
Numarul de participanti este limitat la 70 de persoane. Costul de participare este de 200 Euro + TVA /pers (companii) si 140 Euro + TVA /pers (bloggeri) si include full board accommodation - in camera dubla - timp de 3 zile (vineri – duminica), participare la traininguri, workshopuri si la trainingurile outdoor."

Dacă n-o stâlcim pe englezeşte, la dracu' ne-am mai apucat de făcut ceva în "social media"? E bine, fraţilor! Iar dacă tot vă workşopuiţi, poate faceţi şi un dicţionar român-romglez, să ştim şi noi, proştii, ce şi cum. În rest, interacţiuni peer-to-peer fericite, şi nu uitaţi de condom...


4 comentarii:

Béranger spunea...

Mă scuzaţi, dar Chinezu nici nu merită menţionat. Face parte din categoria bloggerilor care scriu foarte mult despre absolut nimic! Iar acum este printre cei care fac reclamă la nu-ş ce pizda mamelor lor ce campanie de refinanţare de la BCR. Pe scurt: bordelul blogosferei româneşti.

Fluieratorul spunea...

Social media? Asta e noul fashion la moda, presupun, alt mestesug de prostit prostii si de scos bani de la ei... Cred ca vor fi destui care sa puna botul.

Anonim spunea...

Si Zoso e f.f.f. destept:
http://www.zoso.ro/soferi-idioti-lipsiti-de-experienta/

Karakas spunea...

Consecintele guvernarii dreptei se vad nu doar in Romania. Haideti sa luam pe rind din dogmele dreptei, neoliberale sau variatiuni pe aceiasi tema:
- "De-regularizarea", un principiu promovat eficient de o masina de propaganda a dreptei globale (cu centrul in SUA si Anglia) care vroia in fapt sa sublinieze ca daca exista mai putine reglemementari si organisme de monitorizarea ale statului, in special in domeniul financiar-bancar, atunci industriile private pot sa isi faca treaba mult mai bine. Consecintele aplicarii acestui principiu au fost dezastruoase, "de-regularizarea" fiind principalul suspect al cauzelor crizei globale, care au afectat si Romania. Mai bine spus, Romania si alte tari platesc costul de-regularizarii, desi nu s-a inventat la Bucuresti.
- "Tax breaks, small taxes", taxe cit mai mici. Un principiu constant al dreptei americane, care a fost folosit in special pentru a face favoruri celor bogati. De aici a venit si mitul "cotei unice" in Europa, care, in principiu ar fi trebuit sa atraga investitii externe. In fapt, aplicarea acestui principiu a scazut semnificativ bugetele statelor care l-au aplicat, fortindu-le sa inveteze alte taxe suplimentare. Evident, scaderile bugetelor au afectat in primul rind serviciile publice, educatia, sanatatea, serviciile sociale. In conjunctura crizei profunde mondiale, "cota unica" nu a mai putut atrage investitii externe suficiente;
- "Statul minimal" (cel care nu mai este in slujba cetatenilor, ci doar a celor cu putere financiara) este in fapt un stat neputincios, pentru ca el este folosit de elitele dreptei doar pentru a isi avansa agenda de grup.
- "Austeritate", un alt principiu al dreptei cu consecinte catastrofale asupra populatie. Servit ca medicament "cu gust rau", austeritatea a pauperizat milioane de oameni, lasandu-i fara locuri de munca, fara case si fara sperante. Dreapta a sustinut ca prin masuri de austeritate statele isi reduc din datoriile publice (desi nu e cazul peste tot) si devin mai competitive in a atrage capital privat strain. Acest lucru nu s-a intimplat, Grecia, Spania au inca mari probleme de a isi imbunatati ratingurile de tara.

Dreapta globala este responsabila pentru catastrofa economica. Solutiile sunt la stinga, sau in think-tankurile nealiniate dreptei.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...