vineri, 10 iunie 2011

O ţară condusă de o pulă!


Ies din autocenzură, pentru că ceea ce s-a întâmplat azi este o adevărată ruşine până şi pentru naţia de proşti care răspund la apelativul "român". traian băsescu a demonstrat, odată în plus, că stăpâneşte, la modul cel mai feudal cu putinţă, ţara, că o conduce cum vrea pula lui. Este singurul organ gânditor al jegului uman care a ajuns la Cotroceni, propulsat de o mafie securisto-politico-economică, ce de mai bine de şapte ani ia în posesie ţara, pentru a o jefui cum nici măcar fanarioţii nu au făcut-o! 

S-a dus azi la Primărie, le-a ordonat râmelor ălora să anuleze Referendumul, şi râmele se execută! Ioan Oltean, sluga aia portocalie de la Bistriţa, care ar fi trebuit să fie de mult la mititica, anunţă că Guvernul îşi va asuma răspunderea pentru noua împărţire teritorială, deşi CE ne anunţă că NU există nicio legătură, prezentă sau viitoare, între accesarea fondurilor europene şi organizarea teritorială a unei ţări, respectiv a României.  

De fapt, azi se confirmă faptul că România nu mai este stat de drept, că, practic, Constituţia a fost suspendată, că nu mai există pluralism politic, că din ecuaţia puterii au dispărut cetăţenii, care sunt trataţi de guvernanţi ca nişte căcaţi în ploaie. Drept e că şi-o iau pe merit, cetăţenii, pentru că le-au permis gibonilor ăstora să exercite puterea discreţionar. Este foarte probabil ca Olandei să i se alăture şi alte ţări care să ne conteste la fel de vehement apartenenţa la Uniunea Europeană.

Suntem la un pas de haosul politic total. UDMR ameninţă că se va retrage de la guvernare, pentru că nu i-a ieşit Regiunea Mureş Autonomă Maghiară.  Va începe o luptă pe viaţă şi pe moarte între cercurile de influenţă politică şi economică, pentru a obţine hălci cât mai mari la noua împărţire a tortului puterii. Investitorii vor aştepta să vadă cui se adresează de acum încolo, cu cine discută la nivel local, etc, etc, etc.

Dar e fericită pula din fruntea ţării? E! Atunci e bine! Totul pentru ea, pentru fericirea ei!

UPDATE: doar în ţara condusă de o pulă Sebastian Lăzăroiu putea ajunge ministru al muncii, familiei şi protecţiei sociale, şi în această calitate putea să-şi ia drept consilier un individ care recunoaşte că a trecut ca gâsca prin apă prin facultate, şi pledează public pentru desfiinţarea sistemelor de protecţie socială.

5 comentarii:

Anonim spunea...

BRAVO VARULE. SUBSCRIU DIN TOTI 'RARUNCHII ' LA IDEILE TALE. PULA ASTA NE DUCE AZI ,MAINE LA BALAMUC. ASTA DUPA CE BEA O STICLA DE WISKEY VINE SI NA DA DE LUCRU. IAR CACATII ASTIA DIN OPOZITIE ....NUMAI GURA E DE EI. NU ESTE ADMIS SA FACI PLECACIUNI IN FATA UNUIA DUS CU PLUTA.

Béranger spunea...

1. Unde nu dă Ăl de Sus să scăpăm de jigodiile din UDMR... Asta ar fi o ştire bună, dar nu prea cred în aşa o baftă.

2. Şi-aşa nu ai cu cine discuta la nivel local. România nu atrage fonduri, ea le deturnează. Cu actuala clasă politică, tot un căcat.

3. Oricum n-avem ce căuta în UE. Ca să ce? Să atragem fonduri nu ştim, dar să plătim amenzi sau să majorăm taxe şi accize putem.

4. Pulea Vodă e o măsură a imbecilităţii acestui popor. Adică milioane de coaie ofilite şi de pizde uscate au votat să-i revoce suspendarea, remember? O muie de popor, cu o diaree de conducător.

5. Apropo: Avem şi eşecuri, avem şi succesuri:

«Leidis end gentălmens, prezident Traian Băsescu hez ă dotăr. Hăr neim iz Elena. End neau şi iz ă membăr ăv iuropiăn parlăment. Du nat asc hau end uai. Ză most importănt sing zat şi sed in hăr laif was „Avem şi eşecuri, avem şi succesuri”.

For daiz ago, prezident Traian Băsescu, Elenas fadăr, uăz in Landăn. Du nat asc hau end uai. Ză most importănt sing zat hi sed zer was: „If ui laic tu bild fărst solidariti, alocheiting hiugi risorsis for solidariti, bat dont heving ă performant economi, for şur, sunăr or laităr, dă
eşec of auăur polisi is garanted”.

Uat chen ui sai mor? Cam to Romania. Ză lend ăv nău ciois.»

sandman spunea...

Noi nu avem cojones sa iesim ca spaniolii. Noi sintem toti niste "bleen".

camyp spunea...

nu pot sa cred. Curat paranormal. Fiecare idee expusa aici se afla in mintea mea si jur ca ai mei m-au educat in spiritul respectului fata de tot ce este viata pe aceasta planeta. Insa, cum Basescu a intrat in putrefactie de mult si pute al naibii de tare, de a imputit o tara intreaga, cred ca un hoit este doar istoria unei vieti (si asta are o istorie plina de mocirla promiscuitatii si a compromisurilor) si pot subscrie cu drag si recunostinta la FIECARE PARERE PERTINENTA DIN ACEST ARTICOL.Felicitari, si mai vrem astfel de articole

cristi spunea...

Eu cred că asta e o nouă perdea de fum, pe lângă aia cu constituţia. Pulimea Sa probabil că se aşteaptă ca uslaşii să pice în capcană şi să se opună direct, ca să aibă el muniţie electorală. Dar nu e nevoie. În primul rând ungurii n-o să accepte harta aia în ruptul capului, ar însemna să renunţe la obiectivul lor principal. Regiunea centrală care ar cuprinde judeţele maghiare ar fi majoritar românească (Braşov+Sibiu+Alba au cam 1,4 mil. locuitori, Harghita+Covasna+Mureş au 1,1 mil. şi nu-s toţi unguri).

Mai e o problemă: constituţia vorbeşte explicit de judeţe în articolul 3. Asta să zicem că o rezolvă numind regiunile alea judeţe. Încă una: legea 3/2000 - legea referendumului - cere organizarea de referendumuri pentru orice schimbare de organizare locală. Asta ar putea să o modifice prin asumare, probabil în acelaşi timp cu reorganizarea administrativă. Dar mai e şi asta - articolul 5 de acolo spune acelaşi lucru cu legea 3/2000, şi ca tratat internaţional semnat şi ratificat (în 1998) ăsta bate orice lege ordinară sau organică, asumată sau nu. Deci trebuie referendum, iar şansele ca să treacă bazaconia asta sunt foarte mici.

Rămâne de văzut ce vor face uslaşii. Asta e cea mai bună şansă a lor de a-i scoate pe unguri din coaliţie, chiar dacă nu le oferă nimic. Pentru asta va trebui să meargă la consultări cu Pulimea Sa şi să pretindă că sunt de acord în principiu cu harta lui, ba chiar şi cu trecerea prin asumare. E cam murdar, ştiu, dar cum noi poporul refuzăm să ne luptăm cu porcii în noroi şi le cerem celor de la USL să facă asta atunci măcar să nu le pretindem să nu se murdărească.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...