duminică, 19 decembrie 2010

Încă o victorie a Epocii de Căcat



Mişto guvernarea asta portocalie! Cum ne oferă ea premiere după premiere! Acum la ordinea zilei sunt răfuielile cu mortăciuni între interlopi, care interlopi devin tot mai agresivi, pe măsură ce poliţiştii sunt tot mai puţini şi mai prost plătiţi.


După Mărar sau Pătrunjel ăla de la Piatra Neamţ, cel mult plâns de inspectorul şef al Poliţiei Judeţene Neamţ, după ăla de la Galaţi, zis Chiaburul, trecut prin sabie şi trimis pe lumea cealaltă de adversarii lui, azi a venit rândul unui interlop constănţean să fie împuşcat în maşină. Poliţiştii zic că s-a tras cu două arme, ceea ce este un salt calitativ. Băiatu' n-a mierlit-o, dar nici mult nu mai avea. Acum e în elicopter, spre Bucureşti, cazul fiind prea complicat pentru ce poate Spitalul Judeţean din Constanţa.


De ce l-au trimis la plimbare oranjgutanii pe Dan Nica, ministrul de Interne, în toamna anului 2009? Pentru că, după ce tradiţionalii ţigani din Craiova s-au hârjonit cum numai ei ştiu cum, i s-a reproşat că a scăpat strada din mână? Păi Blaga şi Igaş ce-au făcut, dacă acum se trage ca la balamuc pe străzile României? Le-au luat în stăpânire şi le controlează cu mână de fier? Bă, voi sunteţi proşti?


Sub înţeleapta conducere a Marelui Timonier, ne putem aştepta la un nou salt calitativ: de la înfruntări cu mână armată, unul la unul, la un război al bandelor, cu arme  serioase, nu cu pocnitori de doi bani, război care să facă deliciul televiziunilor de ştiri. Dacă au trimis două care de reportaj, unul la Constanţa şi altul la Urgenţă, în Floreasca, doar pentru un interlop rănit, ce vor face când vom avea un morman de cadavre? Că nu e departe vremea unui astfel de măcel. Băieţii s-au şcolit afară, s-au înarmat cum se cuvine, s-au radicalizat şi a crescut miza economică. Şi cum au şi o protecţie eficientă în Poliţie şi în mediile politice, se simt pe cai mari. Se simt invincibili, au sentimentul imunităţii şi impunităţii.

Încă o victorie a Epocii de Căcat, de care Pulimea Sa trebuie să fie foarte mândru.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Băieţii s-au şcolit afară, s-au înarmat cum se cuvine, s-au radicalizat şi a crescut miza economică. Şi cum au şi o protecţie eficientă în Poliţie şi în mediile politice, se simt pe cai mari. Se simt invincibili, au sentimentul imunităţii şi impunităţii.


scolit afara la ce?! la scolile de boi ale vestului?! vestul nu va ridica niciodata nivelul servitorilor. nu vezi cum va pregatesc acolo pt cariera de analfabeti usor manipulabili?

taranii se simt pe cai mari pt ca se stiu sub protectia celor pe care ei ii cred stapinii lumii. asta-i tot.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...