vineri, 10 decembrie 2010

O caricatură de Putin



Tâmpiţii ăia de la "The Economist" îşi dau că părerea despre "revenirea lui băsescu, în 2014, în stil Putin, ca premier". Ei bine, traian băsescu este deja o caricatură de Putin, care a încălecat, de vreo doi ani, o caricatură de premier. Şi dacă îl va ţine ficatul până atunci, cei de la "The Economist" trebuie să-şi pună imaginaţia la muncă, să găsească altă comparaţie, că şi cu Hugo Chavez băsescu are deja mult prea multe în comun.


Sigur, există şi varianta ca băsescu să fie un protocronist, un deschizător de drum. Ştiu eu ce-i mai tună? Ce viziuni mai au Lăzăroiu şi specialistul în canibali, ăsta din urmă fiind reputat pentru ideile lui creţe despre democraţie? Deşi, după cum arată România după şase ani de  băsism, Iubitul Conducător mai poate fi doar bulibaşă. Bulibaşa Neamului!

PS: evident, umorul britanic nu putea lipsi din articol. Asta nu-i face pe autori mai puţin tâmpiţi. Sigur, băsescu o putea fi votat cu amândouă mâinile de georgieni. Doar că nu idiotul ăla care-şi rodea cravata în direct la televizor ia deciziile care privesc România, ci Merkel, Sarkozy şi alţii, care sigur nu sunt fanii încântătorului(sic!), dar problematicului şi şturlubatecului nostru preşedinte. Aşa că rămâne cum am stabilit: Republică, măreaţă şatră!

UPDATE: drăguţele mioare din clasa de mijloc, care stăteau ciopor să-i voteze pe Încrucişător şi sinistra sa alcătuire portocalie să citească asta, poate se vor vindeca de prostie. Deşi boala asta nu prea are leac...Să cotizaţi bine la bănci, bă!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...