joi, 23 decembrie 2010

"Ne-aţi ucis viitorul!"



Un om s-a aruncat de la balconul sălii de şedinţe a Camerei Deputaţilor, chiar în momentul în care Omul cu Coasa se pregătea să-şi debiteze inepţiile de la tribuna Parlamentului, pentru a apăra cea mai cretină guvernare post-decembristă. Dacă oamenii au ajuns să facă gesturi disperate, este semn că mămăliga se pregăteşte de explozie.


Să nu uite băsescu, boc şi ceata lor de oranjgutani: când oamenii nu-şi mai pot imagina viitorul, nu le mai pasă de prezent şi sunt gata de orice. Inclusiv să pună mâna pe par. Oricum nu mai au nimic de pierdut...

4 comentarii:

Toleranta maxima spunea...

N-o sa puna nimeni mina pe par.
Rromanii sunt prea ocupati cu manelele si gratarele.

chien spunea...

Care par? Omul s-a aruncat el insusi de la balcon, n-a lovit pe nimeni altcineva! Si profesoara care a facut greva foamei tot siesi si-a facut rau, nu altora!

Si chiar nu inteleg de ce insistenta asta de a tot visa ca iese cu scandal si cu macel in strada? Traim cumva intr-un trib, unde singurul fel de a-ti cere drepturile e dand cu parul altcuiva in cap? Daca partidele de opozitie, care reprezinta poporul nemultumit, sunt asa de nevolnice incat nu pot da ele jos singure guvernul si se cearta intre ele mai rau decat cu puterea, atunci de ce imping prostimea in strada, sa-si rupa ea hainele si oasele?

Anonim spunea...

Păi de ce să-i spargă cineva preţioşii ochelari lui nea Victoraş sau Dili-Bocului? Hai să ne spargem noi între noi.

(Pensionarii ştiau asta de mult. Sunt o categorie socială mai agresivă decât golanii-hoţomani cu "treling" :D )

Anonim spunea...

din pacate romanii au crezut ca vestul si marele capitalism victorios inseamna un burlan privat in fiecare curte sau balcon pe unde va curge totul. acum cind fiecare are acces doar la o padure de bete care cad pe spinare fara limita sint derutati total. acum 5 ani cind le spuneam taranilor ca vor ajunge niste faliti pe mina vestului nu credeau desi exemple existau in toata lumea.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...