vineri, 17 decembrie 2010

O ţară normală




Ce-mi place asta: Brice Hortefeux, cam istericul ministru de interne al Franţei, care este la fel de nevorbit precum Iubitul nostru Conducător, a fost condamnat la un euro amendă pentru că a atentat la prezumţia de nevinovăţie a unui oficial guvernamental, bănuit că ar fi sursa unor scurgeri de informaţii către jurnalul "Le Monde", privitoare la afacerea Bettencourt, cea care e un bolovan bine legat de gâtul lui Bling-Bling. Flăcăul mai primise o amendă de 750 de euro, pentru că făcuse aprecieri jignitoare la adresa arabilor. Să nu iubeşti Franţa, chiar şi când ne trimite rrrromii acasă?

Poate că vor învăţa din asta şi cohortele de dobitoci, din politică, jurnalistică, societate civilă(nu propuneau Monicuţa şi Pippida înlocuirea ei cu prezumţia de vinovăţie, în cazul politicienilor, în aplauzele viitorilor judecători şi sub ochii umezi de fericire ai Pulimii Sale?) despre cum se respectă regulile într-o ţară normală. La cum a încălcat-o băsescu în mandatele sale, şi la un euro amenda tot cheltuia o mică avere să plătească pentru ce scoate pe gură. Dar cine să aplice legea în ţara asta?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...