vineri, 10 decembrie 2010

Pupă-i în bot şi papă-le tot!


 


Pulimea Sa e în Secuime, la Congresul unui partiduleţ(pudic ascuns în spatele eufemismului "platformă") din UDMR, Mişcarea Creştin-Democrată Maghiară. Întrebat de ce s-a deranjat pentru atât, Iubitul Conducător zice că o face în semn de respect pentru partenerul de guvernare, şi pentru că partiduleţul face parte din PPE. 


Dacă tot e vorba despre respect, poate face un gest asemănător şi faţă de reprezentanţii românilor din Secuime, pe care îi evită cu tenacitate şi sistem de ani buni.  Vor fi meritând şi ei respectul Preşedintelui României. Sau nu e rost de voturi, şi deci îl doare în cur de ei? 

Are şi oportunismul limitele lui. băsescu le-a trecut fluierând, şi nu de ieri, de azi. Aşa că, orice va face pentru a le căuta între coarne ălora din UDMR, n-o să mai mire pe nimeni. Slujul în faţa udemeriştilor a devenit o banalitate, e în fişa postului pentru el şi pentru oranjgutani. Pleacă UDMR de la guvernare, pa viaţă dulce, pe bani publici din contracte cu statul! Aşa că-i pupă în bot şi papă tot de la udemerişti, indiferent de preţul plătit de amărâţii de români, fără deosebire de etnie, că doar nu credeţi că în Secuime curg râuri de lapte şi miere. Cel mult de rumeguş, de la gaterele lui Atiloi Chereştoi.  

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...