duminică, 5 decembrie 2010

Ce-ţi urez eu ţie, Lăzăroiule!




Lăzăroiule, jigodie mică şi perversă! După declaraţiile de aseară, de la A 3, îţi urez să joace fotbal ăia din Garda Maghiară cu scăfârlia ta! Că în afară de asta nu cred că-ţi mai serveşte la ceva! Care va să zică Tokes e doar un tip inofensiv, care vorbeşte şi el să nu adoarmă, ca atunci când spunea că secuii trebuie să iasă în stradă, după modelul Kosovo, pentru a obţine "autonomia". Adevăraţii duşmani ai României sunt Ponta şi Boştinaru, care arată pericolele degradării democraţiei din România, sub "înţeleapta" conducere a Încriucişătorului. Şi care Tokes, altminteri Mielul Domnului, îşi face un nou partid, şi mai radical decât UDMR şi PCM, vinovate de "colaboraţionism" cu miticii de la Bucureşti.


"Faceţi, pentru o opinie pe care a exprimat-o, total nefericită, îl faceţi inamicul României (pe Laszlo Tokes - n.r.). Sunt doi inamici mult mai periculoşi, nu doar Victor Ponta, dar şi Victor Boştinaru, care a spus că în România e în pericol libertatea de expresie şi urmează să se instaureze dictatura," zice Lăzăroiu.


Ştiu, e de-a dreptul sinistră urarea. Dar pentru proşti, lichele, jigodii, oameni plătiţi să apere interesul public, dar care uită de misiunea lor şi îi opun interesele lor meschine, orice pedeapsă este prea mică. Oricum, dacă se va ajunge la violenţe în Secuime, şi cu un Tokes tot mai radical şi mai cuprins de nebunia lui separatistă, spre aşa ceva ne îndreptăm, nu Lăzăroiu o s-o ia peste bot. Pentru el există SPP. Nu, cei care vor suferi sunt puţinii români care au mai rămas în Secuime, şi pe care statul român i-a uitat, sau i-a jertfit pe altarul intereselor politicianiste ale lui băsescu şi compania.

2 comentarii:

Karakas spunea...

Un incompetent ca mai toti din actuala putere!

Andrei Gheorghe spunea...

Acuma, sa vorbesc si eu ca sa nu adorm: noul partid ar putea aduce "beneficiul" impartirii procentelor UDMR-ului. Astfel nu vor mai intra in parlament nici unii nici altii. Incurca-i drace!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...