joi, 25 februarie 2010

Suntem un popor de tâmpiţi!

Suntem un popor de tâmpiţi! Altminteri nu-mi pot imagina cum partidul care guvernează România în criză, de o manieră catastrofală, care vrea să taie alocaţii şi ajutoare sociale, care vrea să impoziteze pensiile, care a luat statul în stăpânire şi fură cu amândouă mâinile, partidul în vremea căruia puterea de cumpărare scade dramatic, când practic nu se mai construieşte nimic, poate fi în creştere în intenţiile de vot. Şi dacă ar fi alegeri duminică, candidaţii lui ar fi aleşi de 42% dintre români. Mai mult, la începutul lui februarie avea 46% intenţii de vot!
Ar mai fi o explicaţie: Dâncu, autorul studiului, e o mică jigodie, care dă şi ea târcoale partidului portocaliu, poate îi pică o pleaşcă, ceva. Dar nu, nu se poate! El e deontolog, ardelean serios şi fără vicii! Tot ipoteza că suntem un popor de tâmpiţi e mai plauzibilă!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Explicatie : 99% manelisti, manelarzi,manelistoizi,manelistici, manelizati.A spus-o un clasic in viata. OK, nu 99%, dar 90% garantat, ne-vanghelie!
R.L.

Karakas spunea...

Nu e vorba de timpenie, ci mai degraba de incapacitatea de a intelege ce inseamna democratia si cum sa se manifeste pentru a o consolida. Pina sa isi dea ei seama, democratia a murit deja si in Occident. Sigur, multi sunt needucati si inteleg ca optiunile personale nu pot fi satisfacute decit daca stau la tita partidului stat. Pentru ca nu au alternativa.

Gabi spunea...

Raman la ideea mea - suntem masochisti!
Serios vorbind, unde nu-i cetatenie, nu-i reactie (pana nu explodează mamaliga si facem o rascolutie)...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...