sâmbătă, 27 februarie 2010

FMI, cuibuşor de comunişti!

Râd cu lacrimi! Spaima bugetelor, FMI, a desfiinţat anticomunismul din România! Citesc la Rogozanu pe blog motivarea schimbărilor din conducerea Institutului pentru Studierea Crimelor Comunismului. Semnată de Boc! În schimb a dat două sinecuri pubincuriştilor Ion Stanomir, ăl cu schimbările constituţionale care l-ar fi făcut Ceauşescu pe băsescu, şi inevitabilului Volodea Tismăneanu. Acum, nu că aş plânge după demenţa lui Marius Oprea. Omul nostru o luase razna binişor. Dar Stanomir şi mai ales Tismăneanu?! Până peste poate!
Punem pariu că dacă Marele Timonier o ia pe ulei şi-i cere lui Boc să dea o Ordonanţă de Urgenţă, prin care folosirea apelativului "tovarăşe" să devină obligatorie, găseşte Piticul lui de Grădină Preferat un paragraf din Acordul cu FMI, prin care s-o justifice?! FMI, cuibuşor de comunişti!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Niste mizerii astia cu basescianismul lor. Ma intreb cand o sa fiu dat afara din facultate, pe motiv ca nu pot sa studiez daca nu sustin curentul portocaliu.

casandra spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
casandra spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Karakas spunea...

Anti-comunistii lu' peste! Intr-o tara fara partid comunist, si fara o miscare comunista!

Dar manipularea e maxima. E mult mai usor sa intretii o asemenea miscare anti-comunista ca sa acoperi propria incapacitate de a rezolva problemele actuale grave. Din pacate, miopia politica in care cad prada tot felul de oameni nevinovati nu poate sa aibe decit un efect invers la fel de intens. Anti-capitalismul in Romania va creste in amploare, la fel ca in Grecia si in alte tari din UE. Iar lui Boc ii vor tremura chilotii de frica. Si o va merita pe deplin. Caci asta stim cel mai bine: sa ne razbunam pe noi insine din generatie in generatie, in loc sa gindim la o societate ne-antogonica.

N. Raducanu spunea...

Anticomunismul nu va dispare prin decret, cum scrie – chiar ironic – Rogozanu. Caci el este util pentru a tine loc de adversarul din umbra ca principala cauza a lipsurilor. Astfel nimanui nu-i va trece prin minte ca de vina ar putea fi cei de la putere. Si inca trei intrebari: Tismaneanu va conduce institutul de la New York unde locuieste? De ce institutul nu e intretinut financiar de “les nouveaux riches”, principalii beneficiari ai disparitiei comunismului in Romania? Pe cand un institut pentru studierea comunismului, cu partile lui bune si rele?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Agentiile si alte asemenea institutii sunt, oricum, sinecuri. Folosite de toate partidele, cand le "vine randul"!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...