duminică, 11 decembrie 2011

Nu mai pot cu băsescu!



Prieteni, nu mai pot cu băsescu! Mă lasă nervii! Nu mai suport discursul lui tembel, în care amestecă minciuna cu adevărul, în care se răfuieşte permanent cu oricine are altă opinie decât el, în care se felicită singur pentru cât de deştept şi de vizionar e!

Azi ne-a chinuit o oră să ne spună, pe limba "poporului", ce şi cum cu acordul de vineri. Deficit în sus şi în jos, austeritate, cheltuieli prea mari ale statului, Tăriceanu e de vină, dar uită să ne spună că mai bine de trei sferturi din datoria publică s-au făcut în mandatul său, iar din această datorie, peste 60% de când e el şi premier, adică în ultimii trei ani.

Nu mai insist, că fiecare afirmaţie a lui poate fi contrazisă, fiind, în esenţă, o aiureală. Dar ştiţi care-i bomboana pe colivă? Că în UE NU EXISTĂ o definiţie unanim acceptată a DEFICITULUI STRUCTURAL, ăla de trebuie să fie musai de maximum 0,5% din PIB! Şi atunci despre ce au vorbit idioţii vineri? Cât o să le ia celor 26 de tembeli care au aprobat un plan care începe să se arate a fi apă de ploaie, să dea o definiţie consensuală "deficitului structural"? O lună? Un an? Un deceniu?

Pa! Şi dacă mai auzim de UE, o să fie doar la timpul trecut!

4 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.realitatea.net/hibrizi-om-animal-creati-in-marea-britanie_894476.html

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2017818/Embryos-involving-genes-animals-mixed-humans-produced-secretively-past-years.html


civilizatie vest

Fluieratorul spunea...

Deci omul asta chiar nu stie ce se discuta cind se discuta, si ce semneaza cind semneaza. Stunci cind nu e vorba de payroll-ul pe care i-l aduce, din cind in cind, Lenutza...

Anonim spunea...

Nici eu nu mai pot ... nici sa il vad nici sa il aud ... de fapt nu mai pot cu astia .. adica cu Basescu si sleata lui de hoti, mincinosi si incapabili ... ce facem?

Emigrant spunea...

Ce deficit structural ba?
Ba voi acolo in satra aia nu sunteti in stare nici sa va strangeti gunoaiele si maidanezii de pe strazi sau sa-i opriti pe cocalari sa se mai urce pe trotuar peste oameni cu beemveurile.
Si asta indiferent daca bulibasul vostru se numeste basescu, nastase, ponta sau antonescu.
Voi sunteti niste distrusi oricum, ma.
Stau si ma uit la voi de aici de departe, dintr-o tara normala si ma felicit in fiecare zi ca am plecat.
Hai sictir si haoles baoles!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...