joi, 8 decembrie 2011

Cu 10% mai mulţi proşti

Unu' care crede în viitorul luminos al băsismului


Citeam pe undeva că anul ăsta numărul celor care cred că România merge într-o direcţie greşită a scăzut faţă de 2010 cu 10%, de la 85% la 75%. Cu alte cuvinte, numărul proştilor a crescut cu 10%! Printre ei or fi şi postacii care le aduc prinos de recunoştinţă Marelui Cârmaci, Primului Macroeconomist al Ţării,  Vizionarului, şi Umilei Sale Slugi, pentru că ne bagă tot mai adânc în căcat, sub pretextul că altminteri nu ne pot scoate din el, şi deci nu vor rămâne în istorie ca salvatori ai naţiunii. Delirul are lor, unde altundeva, pe HotNews. Aşadar:

  • "Mie mi se pare un semn foarte rau pentru tara asta faptul ca exista oameni care dupa toata tevatura europeana a crizei datoriilor continua sa spuna ca Basescu si Boc sunt tot ce poate fi mai rau. Basescu si Boc au fost pur si simplu vizionari. Si l-as mai alege pe Basescu inca de cinci ori, pentru ca poate asa ne apropiem si noi mai mult de vest, fara sa ne mai fure Voiculescu Vantu si Patriciu din buzunare."
  • "L-as vota pe Base neconditionat pana la adanci batraneti ! Are coloana, caracter, este ferm si corect .... Nu stiu ce om il va putea inlocui"
Sigur că lăudătorii şi-o iau zdravăm de la cititorii întregi la minte, totuşi... Cu 10% mai mulţi proşti. E o performanţă, în vremurile astea de criză. Să şi-o treacă boc în bilanţul guvernării!

3 comentarii:

cățelul alpha spunea...

Eu cred în Moș Crăciun. E mai sănătos. :))

Doru spunea...

E înfiorător şi mă trimite cu gândul la sublimul timpurilor aberative pe care le străbatem ...

radu spunea...

dupa base si boc...ce sa mai urmeze decit moartea universului...ei fiind de neinlocuit

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...