marți, 3 mai 2011

Înţelege fiecare ce vrea



Acu', că-l mierliră pe Obama Bin Laden, americanii poate se întorc cu faţa şi la realităţile lor de zi cu zi. Cum zice românu', cifrele vorbeşte: dacă 400 de oameni, cei mai bogaţi din hamburgărie, au umflat 10% din câştigurile din capital(bursă, fonduri de investiţii, alea, alea), şi au plătit pentru asta un impozit mediu de 17%(a avut grijă de asta Dubya!), cei care trăiesc cu bonurile de alimente date de guvern  au ajuns să fie vreo 44 de milioane!


Iar în FT un nene îl sfătuieşte pe Osama să nu cumva să mărească impozitele celor cu venituri care trec de 250.000 de dolari pe an, c-o să vadă el pe dracu' la alegeri. În principiu, s-ar putea să aibă dreptate: săracii nu prea mai votează. Nu de la ei vin miliardele de dolari necesare unei campanii electorale.  


Aşadar, care e următorul război pe lista americanilor? Ca să uite idioţii de foame, şi să scandeze USA! USA! USA!, când vor afla că l-au mai mierlit pe unu', ajuns cu ajutorul Hollywoodului Satana de serviciu...

Iar dacă tot suntem la capitolul cifre, poate nu strică să citiţi şi asta. Şi, de ce nu, şi asta.

PS, că atât merită aşa-zisa dezbatere publică despre România labertariană şi alte comicării. Lumea se plictiseşte, de vreme ce-şi pierde vremea cu onanii din astea intelectuale, care pot fi rezumate simplu: "Fac ce vrea pula mea! Muriţi, bă!" 

3 comentarii:

Béranger spunea...

Da, îmi plăcuse şi mie la libertarienii onanişti chestia aia cu privatizarea instituţiei căsătoriei. Garantat avem nevoie de concurenţă în privinţa ălora care să încheie un contract între doi oameni. Aşa debili, mai rar.

Karakas spunea...

Io zic ca unul din cele mai interesante declaratii recente este cea a lui Assange care confirma ipoteza mea si a altora ca Facebook, Google, Yahoo, smart phones, tot ce se conecteaza la Internet, masina ta cu cipuri de care habar nu ai, sunt instrumente in mainile serviciilor secrete ale Licuriciului. Fiecare isi face propriul dosar, scutind The Big Brother sa cheltuiasca agenti suplimentari. Lumea este azi atit de la indemina si usor controlabila. Ce solutie ai tu? Decupleaza-te de la Matrix!

vgeorgicas spunea...

Astia 44 de milioane din cele 300 de care dintre urmatoarele institutii sint deserviti : MEDICARE sau MEDICAID ?
In urma cu vreo 5-10 ani suma celor doua era 50.
Daca faceam raportul cu suma de 50, iesea ca 1/6 din populatie era sub limita saraciei. Daca numai o fractiune este 40, ma intreb care este proporia...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...