joi, 12 mai 2011

Sta-v-ar în gât, idioţilor!



Dumnezeule mare! Iar se pregăteşte o bulă speculativă în domeniul tehnologic, la doar deceniu de la precedenta, cea a DotComurilor. Hai, societatea îşi pierde memoria în legătură cu lucruri care s-au petrecut acum sute de ani. Dar să te pregăteşti să ţi-o iei din nou în freză la câţiva ani de la precedenta tâmpenie, e deja prea mult! Care va să zică, analişti economici! Traderi! Experţi în investiţii! Sictir!


Mişto e şi faptul că "The Economist", unde apare articolul despre formarea noii bule speculative, articol care aminteşte şi despre supraevaluarea Facebook şi Twitter, te îndeamnă să pomeneşti articolul pe...Facebook şi Twitter! Adică să le umfli cu pompa, pentru a le da idioţilor motive să le supraevalueze! Asta e!

3 comentarii:

nbsh spunea...

las ca are grija goangal sa le sparga bula: http://rt.com/usa/news/facebook-pr-google-privacy-campaign/
tre sa fii prost sa investesti in bulaciunile lor cu tot razboiul asta. presimt ca toti vor vrea sa vanda dar n-o sa aiba cui. asa le trebe.

Karakas spunea...

Mi-am sters contul Facebook. Twitter nu ma intereseaza. Doua departamente ale Securitatii. Americane. Ca si Yahoo, MSN, Google, toate au interfete la FBI. Se distreaza baietii.

Anonim spunea...

Probabil urmeaza listarea, fraierii investesc ca chiorii, mai cresc actiunile o perioada si apoi...BUM.
Mark Zucherberg ala sau cum rahat il cheama, ca nu ma obosesc acum sa-i caut numele corect, face rost de bani cat sa cumpere Romania si Bulgaria cash, si fraierii vor prosteta pe Wallstreet.
Cam greu cu listarea ca nu stii cum sa invelesti pielea ursului din padure ca sa iei de 10 mil. de ori mai mult pe ea.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...