duminică, 15 mai 2011

O culme a tembelismului de presă



Dacă boii care bagă bani în curul unor cadavre de presă, precum EvZ şi România Liberă, vor să înţeleagă de ce pierd permanent cititori, să citească asta, din relatarea RL despre paranghelia pedelistă:

 "La ce s-au înghesuit pedeliştii
 
După ora 18 a început şi votarea propriu zisă. Delegaţii PDL s-au înghesuit în spatele sălii, acolo unde erau amplasate urnele de vot. Romanialibera.ro a surprins, în exclusivitate, momentul în care ministrul Elena Udrea s-a împiedicat. VEZI CE A DECLARAT UDREA".

Aţi citit ceva mai cretin? Mai lipsit de sens? Mai greţos? De ce au dormit în post şi n-au surprins în exclusivitate şi momentul în care Fecioarta din Pleşcoi şi-a schimbat Tampaxul? Adamescule, dă-le o amendă celor doi tâmpiţi, care au ratat un moment cu importante consecinţe pentru viitorul României! 

Hai sictir, tembelilor!


2 comentarii:

Karakas spunea...

Referitor la arestarea sefului FMI, sigur ca lucrurile poate au stat asa cum sunt povestite in presa, poate nu, cert este ca Dominique Strauss-Kahn era un candidat deosebit de puternic pentru Sarkozy si o speranta mare pentru stinga franceza. Nu e exclus ca cineva sa ii plantat "menajera" intr-un scenariu in care lui Kahn sa-i fi fost exploatate slabiciunile (ca si in cazul lui Clinton), sau pur si simplu este o fabricatie elaborata. Greu de imaginat ca Seful FMI s-ar fi aruncat asupra unei "biete menajere" fara sa inteleaga care ar fi urmarile, mai ales ca a mai trecut printr-o experienta destul de dificila. Omul insa stiu ca a deranjat pe foarte multi din cei care "aranjeaza mobila" pe planeta asta spunind public citeva adevaruri simple despre sistemul capitalist "de Casino", cu referire in special la bancheri si finantisti. Povestea asta este o ceapa mare, cu multe foite usturatoare, nu doar o simpla poveste aparent despre sex. Sau poate e o salata.

Ma gindeam ce baiat de baiat a fost Basescu alegindu-si cu atentie "fetele" care il deservesc. Fac si curat la Presedentie in mod profesionist si se lupta si cu opozitia in pantaloni.

Fluieratorul spunea...

Ei, daca a fost facatura, cu atit mai rau: asta nu le mai lasa francezilor decit varianta Marine Le Pen la onor' Sarkozy... Daca nu mai scot socialistii inca o penibilitate ca Segolene Royal...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...