miercuri, 27 octombrie 2010

Televiziunea publică şi-a recuperat un coi...



Pe Pătrăşconiu! De care zău că îmi era dor! Cum le zicea el, bobocu', sindicaliştilor şi hidrei pesediste, azi dimineaţă, la jurnalul TVR 1, în chicotelile isterice ale unei proaste, din aceeaşi categorie cu Liana Pătraş, mai rar! Ei, vedeţi că se poate!


Coi cu coi se face ratingul!  Şi cu nu'ş ce liturghii şi isterii misticoide, prilejuite de industria moaştelor, singura care mai funcţionează în Republica Absurdă România, transmise în direct de la Patriarhie. Ce miting! Dă-l în pizda mă-sii de miting! Ce revoltă socială? Trăiască sfânta cruce! Cu ea în frunte vom învinge!  Dar în linişte, să nu stârnim panică!


PS: al doilea coi e, inevitabil, Andreea Pora, care bate câmpii de ore bune! 


Un comentariu:

Cristina spunea...

Cu tot respectul, vreau sa va rog sa nu jigniti coaiele. Ele sunt extrem de folositoare, atat barbatilor, cat si femeilor. Indivizii mentionati de dvs. ar putea fi, eventual, comparati cu niste hemoroizi. Aia te supara cat cuprinde, ii ignori cat poti, da' pana la urma ajungi sa-i operezi.
Si, tinand cont de apetenta cunoscuta a celor doi pentru zona curului prezidential, inclin sa cred ca , totusi, sunt hemoroizi.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...