vineri, 15 octombrie 2010

Futu-i, futu-i şi futu-i, mulţumim partidului!



Acest viers va izbucni luni din zeci de mii de piepturi de vaşnici finanţişti, care şi-au luat-o în mână cu stimulentele. Care se dau, dar nu se mai dau că nu vrea boc, dar se vor da numai după ce o comisie va analiza până diseară, caz cu caz, meritele celor 35.000 de beneficiari, după criterii încă inexistente, dar pe care boc nu le va aproba oricum, pentru că la Finanţe nu se dau stimulente decât peste cadavrul lui boc, iar cadavrul lui era foarte vioi şi emitea, cu o cadenţă de mitralieră Gatling, tot felul de inepţii la Cluj, care inepţii aveau un fir roşu, nu se dau stimulente, pentru că dacă se dau stimulente, ele se vor da la toţi pentru august şi septembrie, după care va trece o lege prin Parlament, care să le bage în salariu, lege care va fi retrimisă de băsescu Parlamentului, pentru că nu dau stimulente, că sunt perverse, cum i-a spus lui boc, care boc nu dă stimulente pentru că aşa i-a spus lui băsescu, şi dacă nu le place să plece la privaţi, că acolo e stimulente, dar nu se dau, pentru că dacă nu se dau la stat, de ce să le mai dea privaţii, care aşteaptă şi ei stimulente de la stat, stat care n-are bani să le dea stimulente, pentru că zapciii nu aduc bani la buget, pentru că boc nu le dă stimulente pentru a aduce bani la buget, pentru că băsescu nu-i dă voie să dea stimulente, pentru că dacă se dau stimulente nu vom mai ieşi din criză în 2011, aşa cum nu am ieşit nici în 2010 şi nici în 2009, pentru că n-am dat stimulente! Uf! Logic, nu?

Un comentariu:

Karakas spunea...

HAHAHAHA, bine zis. As spune ca e un cerc vicios, dar sunt atit de multe cercuri vicioase, irationale, ca te-apuca vertigo!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...