miercuri, 17 februarie 2010

Congresul auto-desfiinţării

Scurt, până nu mă apucă voma. După cele întâmplate în PSD, unde mintea pârlită de Flacăra Violet a lui Geoană produce monştri, gen Vanghelie, după ce nimeni nu are inteligenţa şi bunul-simţ să înţeleagă gestul lui Ion Iliescu şi semnificaţia retragerii lui Adrian Năstase, dar mai ales după ieşirea incalificabilă a lui Marean, partidul ăsta nu mai are o raţiune de a fi. Congresul de sâmbătă ar trebui să fie congresul desfiinţării. Pur şi simplu partidul hotărăşte că se desfiinţează, se formează o Comisie de Organizare a unui nou Congres, pentru a înfiinţa un nou partid de stânga. Între timp, cine crede că poate trăi mai bine în alte partide poate pleca fără drame inutile şi fără tam-tam mediatic.
Iar cei care mai cred că stânga are un viitor şi ceva de spus în România pun de-un nou partid, şi terminăm cu circul.

4 comentarii:

Béranger spunea...

Oricum eram o ţară fără un partid de stânga sincer, aşa că... ce-am avut şi ce-am pierdut?

ancaf spunea...

Evident ca solutia este cea propusa de dvs. Dar pana acolo mai e mult.

Stefan A. spunea...

Imediat dupa alegerile prezidentiale am comentat pe blogul domnului Nastase cand se facea scandal pentru voturile romanilor din diaspora .Adica si pentru votul dat de mine !
Atrageam serios atentia acestui domn ca partidul din care face parte este complect rupt de realitate, imposibil de reformat si prost vazut de masa emigrantilor . Tot atunci prevedeam o scindare a partidului si o pierdere masiva de voturi in scena politica romaneasca ! Cu trecerea timpului se vede ca eu aveam dreptate !

samantha spunea...

Un grup de penibili au confiscat valorile stingii si uite asa nu mai ramine nimic de facut, cel putin pe termen mediu. Crearea unui alt partid este un demers extrem de dificil... greu de crezut ca se va intimpla asta!
S-au dus naibii aproape toate resursele ideologice, sociale, simbolice...unde vom ajunge???

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...