joi, 22 ianuarie 2009

SRI, o turmă de tâmpiţi
ACEST POST ESTE ÎN MOD DELIBERAT INSULTĂTOR, PENTRU CĂ ŞI SRI NE INSULTĂ INTELIGENŢA CU IMBECILITĂŢILE LUI.
Să mă explic: cum este posibil ca pe piaţă să fie aruncate documente cu antetul SRI, din care rezultă INDUBITABIL că instituţia face poliţie politică, urmăreşte liderii politici ai opoziţiei, le înregistrează convorbirile, şi pe tine, ca instituţie, să nu te intereseze că se poartă un război mediatic împotriva ta? Să nu te intereseze cine încearcă să te compromită?
Jurnalul Naţional reia azi o întâmplare din campania electorală pentru Primăria Generală a Capitalei. La momentul apariţiei pe piaţă a documentului am scris despre el. De atunci au trecut şapte luni, timp în care TÂMPIŢII de la SRI s-au făcut că plouă, PE BANII MEI, ai tăi, ai lui, ai voştri, stimaţi români. Nici până azi nu am aflat dacă a fost o diversiune, care viza compromiterea serviciului, sau un abuz al unui imbecil din SRI care vroia să-i facă pe plac Marelui Cârmaci, şi acţionat de capul lui.
Pentru o instituţie care este curioasă prin natura sa, acestă nepăsare bate la ochi şi mă face să cred că a devenit inutilă, de vreme ce nici atunci când sunt atacate interesele sale nu reacţionează. Atunci de ce s-ar deranja să facă ceva când e vorba de noi, proştii, care le plătim salariile?
Fie îl scoate de urechi de acela care a generat documentul cu antetul SRI şi l-a difuzat presei, dându-l pe mâna Procuraturii, fie documentul cu pricina este cât se poate de oficial, este generat la ordin în sânul instituţiei, a fost conceput special pentru a compromite lideri politici şi pentru a influenţa procesul electoral, şi atunci SRI a încălcat Constituţia, a devenit un pericol la adresa democraţiei şi trebuie desfiinţat.
Până atunci, rămâne cum am stabilit: SRI e o turmă de tâmpiţi!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Stiu ca-mi voi ridica lumea-n cap cu ceea ce voi scrie dar trebuie spus ca lucrurile sunt un pic mai complicate. In oricare dintre "serviciile" romanesti exista trei "aripi": "aripa" strans legata de puterea momentului (de regula conducerea si aceia care ajung in servicii odata cu ei), documentul fiind opera acestora; a doua "aripa", opusa primei, este cea care a facut posibila aparitia in presa a documentului si care, prin toate mijloacele, incearca sa demaste activitatile ilegale ale primilor (va amintiti cazul Coldea). Cea de-a treia "aripa" este aceea a oamenilor cinstiti, prinsi la mijloc de celelalte doua tabere, care-si fac meseria onest si cinstit, in afara politicului. Din pacate, acestia n-au niciun cuvant de spus.
Nu se poate culpabiliza un intreg serviciu pentru tampeniile unor imbecili. Si nici nu-i corect sa-i numim pe toti turma de tampiti.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...