luni, 12 ianuarie 2009

Bomba ca anticoncepţional
Una dintre legile lui Murphy spune că, dacă ai suficiente date statistice, poţi demonstra orice. De legea asta sigur are cunoştinţă şi un nene, Gunnar Heinsohn, director al Raphael Lemkin Institute din cadrul Universităţii din Bremen, institut dedicat studiilor comparative în materie de genocid(teza de doctorat a lui Bulă vă spune ceva?). Şi a purces el la ceva studii, din care rezultă că Occidentul luptă împotriva Israelului prin intermediul palestinienilor. Cum?
Simplu! Din cauza faptului că UNRWA(United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East), care este finanţată în special de europeni(UE dă circa 50% din banii acestei agenţii) nu-i lasă pe amărâţii de palestinieni din Gaza să moară de foame, ăia puiesc cu mult peste medie, şi nu se ştie cum dracu se face, dar puiesc şi prea mulţi băieţi. Care, neavând altă treabă, ajunşi la adolescenţă sau la tinereţe, fie se ucid între ei, fie îi ucid pe evrei. " In such "youth bulge" countries, young men tend to eliminate each other or get killed in aggressive wars until a balance is reached between their ambitions and the number of acceptable positions available in their society...As long as we continue to subsidize Gaza's extreme demographic armament, young Palestinians will likely continue killing their brothers or neighbors. And yet, despite claiming that it wants to bring peace to the region, the West continues to make the population explosion in Gaza worse every year. By generously supporting UNRWA's budget, the West assists a rate of population increase that is 10 times higher than in their own countries. Much is being said about Iran waging a proxy war against Israel by supporting Hezbollah and Hamas. One may argue that by fueling Gaza's untenable population explosion, the West unintentionally finances a war by proxy against the Jews of Israel."
Care este soluţia? O găsiţi aici, în articolul publicat de individul cu pricina în WSJ. Sunt curios: cum înţelege dobitocul să aducă rata fertilităţii în Gaza la un nivel suficient de mic, în aşa fel încât să nu mai aibă cine se lupta cu Israelul? Iar bombele, rachetele, obuzele de tun, mă rog, tot arsenalul folosit de Israel în Gaza, nu sunt altceva decât anticoncepţionale?
Şi ne mai oferă o soluţie: dacă vrem pace în Gaza, atunci Occidentul să acorde drept de emigrare copiilor care s-au născut în Gaza din cauza generozităţii noastre crude şi idioate.
După ce citeşti o mizerie de genul ăsta, te întrebi: unora nu le-o fi scârbă de ei, când se privesc dimineaţa, în oglindă?

7 comentarii:

madalina ionescu spunea...

:))) Inca o dovada ca mama prostiei e mereu gravida!

Anonim spunea...

Eu zic sa interzica si curmalele si smochinele si cardamonul, ca sunt afrodisiace si ajuta la cresterea natalitatii urmasilor lui Agar si Ismael.

N. Raducanu spunea...

De la un timp l-ati cam uitat pe Tr. Ungureanu. Care, dupa mine, nu e de lepadat, caci exprima concentrat esenta gandirii politice reactionare. In articolul „Gaza si gazele“ din 8.01.a.c., el „demonstreaza“ ca, in chestiunea Gaza, a nu sustine orbeste Israelul e dovada de antisemitism, iar in problema furtului de gaze din pipe-lines, a nu sustine punctul de vedere al Ucrainei, echivaleaza cu acceptarea dictatului lui Putin (adica a diavolului) si deci abandonarea valorilor occidentale. Iar unii comentatori ai articolelor lui vad ca il cred pe cuvant.

Stefania spunea...

Premizele de la care pleaca studiul sunt corecte. Problema e ca in loc sa dea palestinienilor peste, bunii crestini ar trebui sa-i invete sa pescuiasca. Asta e problema lumii a treia peste tot: nu au resurse, nu au cunostinte, cu cat primesc mai multa pomana cu atat se inmultesc mai mult si atunci pomana devine insuficienta. Iar apoi musca mana care i-a hranit. Si in tarile dezvoltate, tinerii care stau pe welfare au sanse mai mari sa fie delicventi, mai ales daca sunt indoctrinati. Comunitatea internationala ar trebui sa-i scoata din aceasta stare de necesitate ajutandu-i sa se dezvolte ca stat, si atunci poate nu s-ar mai ocupa de bombe si cu timpul s-ar si emancipa (n-ar mai face atatia copii). Sunt alte tari arabe (bogate in petrol ce-i drept) care nu au aceste probleme de aceea cred ca o investitie in educatie de tip occidental ar fi buna. De ex in Italia parintii rromi primesc anumite facilitati daca isi tin copiii in scoala.

Constantin Gheorghe spunea...

Nu aţi mai văzut concluzii greşite în analize care pleacă de la premize corecte?

Vecina De Blog spunea...

Ba da, cred ca concluziile sunt gresite referitor la antisemitism. Dar antisemitismul este si islamofob nu numai anti evreiesc (pentru ca si musulmanii tot semiti sunt). Eu cred ca nu trebuie sa ridiculizam textul, chiar daca are un rationament gresit. Apropo, http://www.strangecosmos.com/content/item/120391.html

Anonim spunea...

Eu cred ca TEEBUIE ridiculizat textul. Pentru că, este discursul prin care se justifica nebunia ariana a lui Hitler. Acelasi discurs. Căutaţi textele vechi şi veţi vedea.
Că anglosaxonii sunt cam nătărăi, asta este ştiut...
Nu toţi, în varianta lor de peste baltă, ăia care învaţă copii de 4 ani să tragă cu puşca adevărată.

Premizele cele corecte, nu sunt atât de corecte.
La aşa aberaţii sociale se ajunge atunci când, se intervine brutal în schema de funcţionare a unei societăţi.
Să nu ne imaginăm că suntem cu mult mai presus de lumea a treia africană sau din Papua Noua Guinee unde mai există comunităţi care nu cunosc chibritul şi aprind focul cu două beţişoare frecate.N-avem nimic în plus faţă de ei. Avem în minus integrare într-o natură pe care suntem pe punctul de a o distruge din comoditate sau... pentru comoditatea noastră...
Dacă va asvea acum loc o mare catastrofă mondială şi vor dispre facilităţile care ne sunt nouă necesare, nu noi vom supravieţui...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...