joi, 29 ianuarie 2009

Puneţi-vă vesta antiglonţ!
A început! Şcoliţi la şcoala marii criminalităţi europene şi internaţionale, violenţi din fire şi din educaţie, nemiloşi şi indiferenţi cu viaţa victimelor lor, infractorii români se întoprc să-şi exercite "talentele" în România. Azi au omorât un om şi au rănit trei la Braşov, în atacul asupra unei case de schimb valutar.
Asta vine să se adauge furtului de arme dintr-un depozit militar de la Ciorogârla. Furt făcut, mai mult ca sigur, la comandă. Aceste arme vor ajunge, dacă nu sunt găsite repede, pe străzi, şi vor fi folosite în astfel de jafuri.
Nu sunt sigur că "organili" sunt pregătite să lupte cu marea criminalitate. Ele au alte apăsări. Să facă urechea mare la ce vorbesc adversarii politici ai lui Zeus, spre pildă. Şi mai puţin să se bată pentru reducerea violenţei din societate. Violenţă care va creşte, pe fondul degradării nivelului de trai, creşterii şomajului, mai ales în rândul tinerilor.
Aşa că, fraţilor, relansaţi economia cumpărându-vă veste anti-glonţ şi chiloţi blindaţi!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...