joi, 30 octombrie 2008

Vedeţi acum scaunul Preşedintelui!
E la Realitatea Tv o proastă agresivă, care face pereche minunată cu un tip care clipeşte des şi e negru în cerul gurii, mamă-mamă, Prelipceanu pe numele lui! Laura Chiriac, parcă! Bun. Şi după ce o pun la zid pe Cati Andronescu, pe motiv că e şmecheră şi-şi rotunjeşte veniturile de profesor universitar cu leafa de senator, vaca neagră scapă un porumbel cât dropia de mare. Anunţînd Conferinţa de Presă a Iubitului Machitor, spune: "şi acum vedeţi scaunul Preşedintelui". La câteva minute, cu o voce orgasmică, adaugă: "acum Preşedintele se aşează pe scaun!"
Ce urmează? Acum Preşedintele are scaun? Hai că de când Vântu le-a raşchetat portofelele, tipii ăştia de la Eol Tv sunt tot mai buni!
Iar Băsescu, odată aşezat în jilţ, delirează, pe tema "România 2030, Apocalipsa după Chivas Regal". O prea lungă punere în scenă pentru copitele ce le va aplica în stânga şi în dreapta. A introdus şi un concept din categoria Ciuce: "reformă contra bani".
Şi după ce i-a incitat pe sindicalişti la luptă contra Guvernului, acum face apel la sindicate să stea blânde şi să nu intre în grevă. Dracu să-l mai înţeleagă! A devenit incoerent şi plictisitor. De asta or fi băgat reclamă ciracii lui Vântu în plin discurs prezidenţial. Ca să vezi!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Omu' are scaun regulat :) Pe cind inaltarea la tron?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...