vineri, 24 octombrie 2008

Sfânta mare neruşinare!
Finul lui Băsescu şi clientul justiţiei, pe motiv de corupţie, l-am numit pe Gheorghe Falcă, primarul Aradului, a organizat, azi(ca o prelungire a mitingului de ieri) un protest cu coşciuge în faţa Prefecturii, pe motiv că Tăriceanu l-a sărit de la caşcaval, cu prilejul recentei alocări de fonduri pentru administraţiile locale.
Nu ştiu dacă acuzele lui Falcă sunt sau nu întemeiate, dar cei mai mulţi din banii ăia se duc spre primării din sate amărâte şi orăşele ca vai de ele, care nu au de unde încasa ceva la bugetele locale, pe motiv de sărăcie lucie! Şi el ştie bine că aşa e, dar îngroaşă obrazul şi face un exerciţiu de demagogie, că aşa e în campania electorală.
Dacă nu are bani(deşi are, de vreme ce spune că Aradul este cel de-al cincilea contributor la formarea PIB) de ce îşi dotează tramvaiele cu un sistem de urmărire GPS de 300.000 de euro? Se pierd în deşert? Că doar circulă pe şine, şi e imposibil să se rătăcească!
Se dezvoltă, sub masca "autonomiei locale", un egoism al comunităţilor locale avute, care se întrec în a risipi bani, şi care uită de datoria solidarităţii naţionale. Mizeria politicii româneşti este aceeaşi, fie că vorbim de Bucureşti, de Arad, de Constanţa, de Craiova, Iaşi sau Cluj.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...