marți, 14 octombrie 2008

Ce e mai grav?
Ce e mai grav? Să spui public, cum a făcut Tăriceanu, ce gândeşte şeful statului în legătură cu relaţiile României cu Rusia, sau să gândeşti aşa cum gândeşte şi se exprimă Traian Băsescu despre relaţiile României cu Rusia?
Şi pentru cei care se grăbesc să-l atace pe Tăriceanu, pupinbăseşti în majoritatea lor, o întrebare: nu este clar ce s-a întâmplat în CSAT? Tăriceanu a fost acuzat de şeful statului de trădare, pentru că nu cumpără armament, să ne apărăm de Rusia, făcând astfel jocul duşmanului de la Răsărit.

3 comentarii:

Anonim spunea...

De ce nu sunt publice sedintele ca oricum se afla ce se discuta.Si apropo noi nu ne inarmam impotriva rusilor.Noi trebuie doar sa ne respectam acordurile asumate cu partenerii.Avand in vedere amploarea crizei nu sunt deloc responsabili.Daca nea'Rusu declanseaza razboiul gazelor ce tip de arme folosim?

Anonim spunea...

Palaria de Presedinte al Romaniei este prea mare pentru capul lui T. Basescu (ii cade peste ochi si-i intuneca ratiunea) iar motoreta de Prim-ministru al Romaniei este prea mica pentru sezutul lui C. Tariceanu (ii aluneca pe unde nu trebuie si-i aminteste de tepele altora prin P-ta Victoriei).
Mai grav este insa ca noua ne trece viata si tot pe loc, pe loc, pe loc...

Anonim spunea...

Habar n-am care e mai grav, nu le-am vazut analizele dar par irecuperabili ambii.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...