vineri, 1 iunie 2012

Un monument de nesimţire



"Vocea DNA", am numit HotNews, ne prezintă o mizerie îngrozitoare a DNA, în care ţuluşii ne iau de proşti şi se cacă în capul unei naţiuni. Cretinii ăştia, împreună cu jegul de Tapalabă, îşi bat joc de noi pe banii noştri! 

Cum poţi să spui tu, procuror, că NU ŞTII numărul de telefon al lui Năstase, că doar îl asculţi zi şi noapte din momentul în care la Cotroceni a venit dementul de băsescu?! Şi că ai găsit pe Google cui aparţine numărul! Să moară mămiţica ăluia care minte? 

Pentru cine a cerut, dacă a cerut DNA, listingul de la Vodafone? Pentru Grăjdean? Cum au fost protejate datele personale ale celorlalţi, care nu sunt parte în proces? De ce nu prezintă HotNews o copie după listing? Vă spun eu de ce: nu este şters niciun număr care apare acolo şi nu are legătură cu cauza. Aşa se strâng date despre oricine din România, că nu se ştie la ce sunt bune!

Vreau să-l văd pe boul ăla de zice că-i Avocatul Poporului cerând lămuriri DNA. Asta, dacă nu are şi el vreun dosar prin sertarele ţuluşilor. 

Una peste alta, DNA trebuie desfiinţat. A ajuns un pericol pentru democraţie. Nicăieri, în afara regimurilor totalitare, o instituţie nu are atâta putere şi nu se supune niciunui control, fie al al societăţii civile, fie al Parlamentului. Este un monstru ieşit din mintea, la fel de totalitară ca şi instituţia, a Monicăi Macovei. 

Oamenii ajunşi în faţa justiţiei trebuie să fie convinşi de totala neutralitate a judecătorilor, şi de faptul că plătesc doar pentru faptele lor, şi nu pentru interesele politice şi de imagine ale unor nesimţiţi, care tratează statul ca pe o slugă a poftei lor de putere.   

2 comentarii:

Karakas spunea...

Corect. Oare romanii nu s-au saturat de razboiul asta romano-roman, dus de unii politicieni impotriva altora? E anormal, si nu este democratic. SUA nu are DNA! Si nici tarile din UE! E o monstruozitate stalinista cu Morar pe post de Beria.

ANONIMUS spunea...

Orice procuror din SUA care-si permitea sa faca asemenea tampenii zbura intr-o secunda.Si Gitenstain lauda asemenea oroare pe langa Beria si NKDV-ul este "Armata salvarii".Intr-un timp acesti mancatori a bugetului vor platii toti banii risipiti de pomana pentru
"pofta"ineptului de la Cotroceni.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...