vineri, 1 iunie 2012

SRI, vă mişcaţi şi voi mai cu talent?Bă, băieţi! Dormiţi în cizme? Sau aţi primit ordin să vă faceţi că nu vedeţi? Unde e, flăcăi, Codruţ Marta? Hai, că nu cred că n-aţi tras voi cu urechea la Blejnar şi compania! Cine l-a făcut scăpat şi de ce? 

 Vă reamintesc un fapt banal: aţi jurat să serviţi România şi interesul naţional, nu pe băsescu şi gaşca lui de nehaliţi! Dacă tot vă înjură "intelectualii" lui băsescu că sunteţi naţionalişti şi patrioţi, dovediţi că meritaţi înjurăturile! Daţi-i în gât pe toţi ticăloşii ăştia! 

Hai, vă mişcaţi şi voi mai cu talent? Un Blejnar, o Udrea, un Berceanu, un Videanu, ceva? Să fie masa bogată! Puteţi mai mult! Totul e să vreţi!

Un comentariu:

ANONIMUS spunea...

Doar nu credeti ce spuneti?!.Unde patriotismul lui peste cand singura treaba este sa-l pazeasca pe Base si sa-si faca afacerile lor si a tatilor ,fosti securisti, actualmente capitalisti de omenie?!
Vai de IQ-ul alora de nemernici.

Cum au devenit SUA noul Imperiu al Răului.

Exemplu de analfabetism politic, de rea-credință și de aroganță occidentală: ”U.S. President Joe Biden and Chinese leader Xi Jinping just co...