joi, 25 august 2011

Ăştia îşi bat joc de noi!Madam udrea dă o explicaţie năucitoare schimbării de culoare a PDL, de la portocaliu la verde: a luat avânt mişcarea ecologistă! D-aia a dat undă verde Supremul Cur potopului de cianuri de la Roşia Montană: că-i fute grija de sănătatea Pământului! Sictir, jigodiilor!

6 comentarii:

ciprian teodorescu spunea...

moama ce ma exaspereaza pedelistii astia imputiti:abia ce uitasem culoarea aia,portocaliu,transformandu-ne tricourle in carpe de sters pe jos sau praful,ca e-am cumparat tricouri verzi,verde deschid,de la mic la mare,si cand,ce sa vezi:hop cu culoarea verde,jigodiile ordinare.la roz chiar nu ma dau,ii lasam pe altii.

incognito spunea...

Naparci cameleonice!

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/08/mi-e-sila-de-mircea-dinescu.html

Karakas spunea...

Ban la ban trage. Aurul la canadieni, ca aia au bani sa umfle conturile necesare. Vindeti fratilor si muntii, ca bananele s-au epuizat!

Lilick Auftakt spunea...

Astia ne batjocoresc toate culorile.

Florin spunea...

Verde era si culoarea legionarilor

ciprian teodorescu spunea...

da,era verdele legionarilor,dar,sincer,in cazul de fata n-are nici o treaba udrea cu neica zelea si gasca sa pe simplu motiv ca respectiva,udrea,habar n-are ceva istorie,asa ca,doar au vrut sa isi schimbe imaginea,crezand ca populatia o sa-i mai vrea.

Cum au devenit SUA noul Imperiu al Răului.

Exemplu de analfabetism politic, de rea-credință și de aroganță occidentală: ”U.S. President Joe Biden and Chinese leader Xi Jinping just co...