miercuri, 17 august 2011

Lăbăroiu, idiotule! actul doi


Lăbăroiu, idiotule! Mă doare fix în pulă de faptul că boc şi-a făcut praf cariera politică! E irelevantă! Umilul Cur NU are carieră politică! E un nimeni, un zero barat în politică!

Ce contează, bă jigodie, e că idiotul ăsta lipsit de demnitate, de şira spinării, de bun-simţ, a făcut praf destinul a milioane de oameni, de care şi-a bătut joc. Ei contează, nu cariera lui boc! Şi tu vrei să-l consider un erou? Hai sictir, dobitocule!   

4 comentarii:

Anonim spunea...

La fel...cu raba de 15 tone

incognito spunea...

O prelungire a lui Base vorbeste despre o alta prelungire a aceluias. Mi se pare o copilarie, o suparare de nevasta nesatisfacuta, sa injuri prelungirea si nu intreg animalul.

Fluieratorul spunea...

Deci perlele basesciene ale zilei, la Sulina:

1. Excelent proiectul Rosia Montana, da' Romania ar trebui sa-si renegocieze termenii. (Adica daca-i bal si le-am dat liber la jaf, sa iasa de-un vuiton, de-un gimiciu de-o rochie cu stelute pentru Miss Piggy...)

2. Romania e tara maritima si fara flota, ca are porturi. la ce ne trebuie sa avem noi flota? Platim si folosim de la cine are. (O fi stiind omu' ce vorbeste, ca-i de meserie, zic si io...)

3. Excelenta idee Statele Unite ale Europei. Numai cu renuntari puternice la capitolul suveranitate isi va mentine UE suprematia economica si militara. (Deci adunati-ne si pe noi de pe centura, ca sintem hamesiti si dati pe gratis de insisi alesii nostri!!!)

4. Basescu a fost dezamagit de al doilea mandat al sau... (Nu zau! O fi fost dezamagit de popor, presupun, ca'z doara nu de sine...)

Or mai fi si altele...

Karakas spunea...

Lazaroiu o sa o incaseze brutal la o schimbare de putere. In cel mai bun caz va deveni un nimeni.

Cum au devenit SUA noul Imperiu al Răului.

Exemplu de analfabetism politic, de rea-credință și de aroganță occidentală: ”U.S. President Joe Biden and Chinese leader Xi Jinping just co...