miercuri, 17 august 2011

Lăbăroiu, idiotule! actul doi


Lăbăroiu, idiotule! Mă doare fix în pulă de faptul că boc şi-a făcut praf cariera politică! E irelevantă! Umilul Cur NU are carieră politică! E un nimeni, un zero barat în politică!

Ce contează, bă jigodie, e că idiotul ăsta lipsit de demnitate, de şira spinării, de bun-simţ, a făcut praf destinul a milioane de oameni, de care şi-a bătut joc. Ei contează, nu cariera lui boc! Şi tu vrei să-l consider un erou? Hai sictir, dobitocule!   

4 comentarii:

Anonim spunea...

La fel...cu raba de 15 tone

incognito spunea...

O prelungire a lui Base vorbeste despre o alta prelungire a aceluias. Mi se pare o copilarie, o suparare de nevasta nesatisfacuta, sa injuri prelungirea si nu intreg animalul.

Fluieratorul spunea...

Deci perlele basesciene ale zilei, la Sulina:

1. Excelent proiectul Rosia Montana, da' Romania ar trebui sa-si renegocieze termenii. (Adica daca-i bal si le-am dat liber la jaf, sa iasa de-un vuiton, de-un gimiciu de-o rochie cu stelute pentru Miss Piggy...)

2. Romania e tara maritima si fara flota, ca are porturi. la ce ne trebuie sa avem noi flota? Platim si folosim de la cine are. (O fi stiind omu' ce vorbeste, ca-i de meserie, zic si io...)

3. Excelenta idee Statele Unite ale Europei. Numai cu renuntari puternice la capitolul suveranitate isi va mentine UE suprematia economica si militara. (Deci adunati-ne si pe noi de pe centura, ca sintem hamesiti si dati pe gratis de insisi alesii nostri!!!)

4. Basescu a fost dezamagit de al doilea mandat al sau... (Nu zau! O fi fost dezamagit de popor, presupun, ca'z doara nu de sine...)

Or mai fi si altele...

Karakas spunea...

Lazaroiu o sa o incaseze brutal la o schimbare de putere. In cel mai bun caz va deveni un nimeni.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...