joi, 18 august 2011

Scuze!Scuze! Abia acum pot posta! E a doua oară când Blogger se blochează atât de mult timp. Asta e! Ileotronica, maică! Dependenţa de tehnologie! Capitalismul monopolist! Post-modernitatea! Ceasul rău, pisica treişpe! Revin, că avem ce înjura!

Apropo de înjurături: nu-mi fac cine ştie ce plăcere, să mă scuze doamnele! Mai mult, sunt semn de neputinţă. Şi, din păcate, suntem neputincioşi în faţa nesimţirii, tupeului, cinismului şi imbecilităţii unor indivizi precum Lăbăroiu. Pur şi simplu eşti dezarmat, şi dacă ai bun-simţ, şi dacă-ţi bagi picioarele în ea de politeţe. Ăştia nu ştiu decât de par. Şi cum nu mă văd punând mâna pe par, nu-mi rămâne decât înjurătura. Că nici ştampila de vot nu mai e ce-a fost. Te descurajează expresia de fericire a băbuţelor din fundul Moldovei, care strângeau cu tandreţe la piept pachetul primit de la un portocaliu cu foarte mulţi bani, ferm hotărât să-şi cumpere un loc în Parlament. E clar că-ţi bagi pula în ea de democraţie!

Ce ne rămâne? Nu ştiu. Sincer nu ştiu. Resemnarea, revolta, nesimţirea, ca mecanism de protecţie, să nu o iei pe arătură, cinismul? Toate la un loc?

Niciun comentariu:

Cum au devenit SUA noul Imperiu al Răului.

Exemplu de analfabetism politic, de rea-credință și de aroganță occidentală: ”U.S. President Joe Biden and Chinese leader Xi Jinping just co...