marți, 2 august 2011

O jigodie!



"Visul majoritatii monolitice a clasei muncitoare strans unite in jurul tovarasului Iliescu si a delfinului sau, tovarasul - pardon, domnul - Nastase pare sa se indeparteze tot mai mult de struto-camila uselista. In loc sa combata, contraproductiv, ideea insasi a votului prin corespondenta, reprezentantii USL ar face mai bine sa castige increderea acestor milioane de romani, chiar si promitandu-le cate 20.000 de euro daca se intorc in tara si, eventual, voteaza ideologia subdezvoltarii si retorica urii."

Diafana fiinţă care scrie astea este Teodor "Jacuzzy" Baconsky, inexistentul nostru ministru de externe, unul dintre cele mai odioase personaje de pe scena politică autohtonă. Jigodia ăsta uită că "tovarăşul" Iliescu l-a numit la post, ambasador în Portugalia, tot în mandatul aceluiaşi "tovarăş" a fost şi ambasador la Vatican şi director general în MAE. Aud că acum se dă dizident, că cică ar fi fost retras de la Vatican înainte de termen. Minte cu neruşinare!  A fost rechemat la terminarea mandatului, după patru ani. Şi nu a fost trimis la plimbare, ci avansat în centrala Ministerului.

 Dacă tot crede acum că este incompatibil cu "tovarăşul", de ce nu şi-a dat demisia după ce şi-a terminat mandatul la Vatican? De ce a acceptat să lucreze în continuare în MAE? De ce a primit postul de la Lisabona? Că toate astea se întâmplau în mandatul lui Ion Iliescu.

Ce-mi plac mie ăştia, care ling, după care scuipă unde au lins, pentru că următorul cur este mai suculent şi mai potent!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...