joi, 25 august 2011

Ăştia îşi bat joc de noi!



Madam udrea dă o explicaţie năucitoare schimbării de culoare a PDL, de la portocaliu la verde: a luat avânt mişcarea ecologistă! D-aia a dat undă verde Supremul Cur potopului de cianuri de la Roşia Montană: că-i fute grija de sănătatea Pământului! Sictir, jigodiilor!

6 comentarii:

ciprian teodorescu spunea...

moama ce ma exaspereaza pedelistii astia imputiti:abia ce uitasem culoarea aia,portocaliu,transformandu-ne tricourle in carpe de sters pe jos sau praful,ca e-am cumparat tricouri verzi,verde deschid,de la mic la mare,si cand,ce sa vezi:hop cu culoarea verde,jigodiile ordinare.la roz chiar nu ma dau,ii lasam pe altii.

incognito spunea...

Naparci cameleonice!

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/08/mi-e-sila-de-mircea-dinescu.html

Karakas spunea...

Ban la ban trage. Aurul la canadieni, ca aia au bani sa umfle conturile necesare. Vindeti fratilor si muntii, ca bananele s-au epuizat!

Lilick Auftakt spunea...

Astia ne batjocoresc toate culorile.

Florin spunea...

Verde era si culoarea legionarilor

ciprian teodorescu spunea...

da,era verdele legionarilor,dar,sincer,in cazul de fata n-are nici o treaba udrea cu neica zelea si gasca sa pe simplu motiv ca respectiva,udrea,habar n-are ceva istorie,asa ca,doar au vrut sa isi schimbe imaginea,crezand ca populatia o sa-i mai vrea.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...