vineri, 7 septembrie 2012

MRU şi căpuşarea politicii




După ce i-a dat(degeaba!) postul de premier, Zâna Măseluţă de la Cotroceni i-a pus în braţe lui MRU şi un partid. Nu înainte de a-l asezona cu cu pesedişti şi penelişti renegaţi! Şi uite aşa avem pe piaţă un partid Albă ca Zăpada, Forţa Civică. Asta într-o ţară în care civismul nu poate fi găsit nici cu microscopul! 

Partid care ne promite că ne va prezenta cândva şi programul lui, pentru că deocamdată a fost ocupat cu lucruri mai lumeşti. Sincer, pot să nici nu-l prezinte: în fond, nu este decât băsism în stare pură. Vă închipuiţi că MRU va face şi altceva, în afară de a răspunde ordinelor de la Cotroceni? 

Ce am văzut azi nu este decât un exemplu de căpuşare a unei formaţiuni politice, e drept, anonime, şi care anonimă va rămâne, cu MRU, cu tot. Asta ne duce cu gândul la un inventar al căpuşelor politice, care bântuie prin sistem de mai bine de două decenii. Căpuşe care au falimentat nu puţine partide, unele chiar viabile, care au slăbit pe altele, inclusiv partide mari, precum PSD şi PNL. Acum a venit rândul PDL să guste din deliciile căpuşării. Pentru că PDL va trebui să-i ducă  în Parlament pe MRU şi pe Neamţu. Îl uitam pe idiotul ăla de Pavelescu. 

Dacă PDL crede că va câştiga mai mult, electoral vorbind, lăsându-se căpuşat de idioţii ăştia trei, atunci e vai mama lui de partid! Care nu va ieşi în vecii-vecilor de sub tutela ucigaşă a lui băsescu. Dar de ce mi-ar păsa? Cu cât îi ia dracu mai repede, cu atât mai bine! Nu e creştineşte, dar e sănătos!   

3 comentarii:

ANONIMUS spunea...

"Luzari"acestia sa-u sinucis din clipa in care au iesit pe fereastra din baie a lui Basescu, urland de fericire ca si-au recastigat tara,impreuna cu lombrozieni cu IQ-ul mic.Pot sa se ascunda in gaura de sarpe si pe mutrele lor este figura chioara a lui Basescu.De castigat castiga ceva de 2-3% ca la UNPR-u.Vom vedea la primele sondaje.Cei legati de lasii care n-au votat si au trisat nu pot face pragul cu 5 entitati politice intr-o liga.Si-au dat foc la valiza vorba bizonilor in armata.Daca vin si conducatorii PPE la Bucuresti chiar ca s-au terminat de tot , cu asemenea imbecilitate specifica UE.Am impresia ca portocalii si-au pierdut mintile.Slava Domnului.

Anonim spunea...

Poza e greșită. În realitate nu scrie Bang ci Pleosc, iar totul va fi un mare Fîs.

acuvio spunea...

Sursa foto? Am şi eu postate nişte condiţii minimale pentru preluarea imaginilor :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...