vineri, 28 septembrie 2012

Huo, SRI! Huo, SIE!

Astăzi s-a petrecut unul dintre cele mai ruşinoase episoade din ruşinoasa existenţă a continuatoarelor Securităţii, SRI şi SIE. Aflaţi la o paranghelie creştin-democrată, sponsorizată cu banii lu' madam Merkel, cei doi papagali ne spuneau cum au trudit ei din greu pentru a furniza date guvernanţilor în legătură cu Oltchim, şi cum s-au şters la cur cu notele lor informative politicienii.

Daţi-mi voie să-i bag în pizdele mamelor lor pe cei doi ipocriţi. Când e vorba să-i execute pe adversarii lui băsescu, imediat apar în presă "stenograme". Au atâţia ofiţeri acoperiţi în presă. Nu puteau scăpa un raport într-un ziar, să declanşeze un scandal public? De ce nu au sesizat DNA? De ce au permis acumularea a 700 de milioane de euro datorii? Mai mult, lui Meleşcanu i se părea firesc ca nişte unii să se ascundă în spatele lui DD, pentru a păgubi statul român, cumpărând mai ieftin Oltchim. 

De ce dracu' plătim noi armatele astea de trântori? Să-i câte în strună lui băsescu? Să facă bani din informaţiile deţinute? Să-şi bată joc de noi? Huo, bă! Hai cu desfiinţarea! 

Niciun comentariu: