vineri, 28 septembrie 2012

Huo, SRI! Huo, SIE!

Astăzi s-a petrecut unul dintre cele mai ruşinoase episoade din ruşinoasa existenţă a continuatoarelor Securităţii, SRI şi SIE. Aflaţi la o paranghelie creştin-democrată, sponsorizată cu banii lu' madam Merkel, cei doi papagali ne spuneau cum au trudit ei din greu pentru a furniza date guvernanţilor în legătură cu Oltchim, şi cum s-au şters la cur cu notele lor informative politicienii.

Daţi-mi voie să-i bag în pizdele mamelor lor pe cei doi ipocriţi. Când e vorba să-i execute pe adversarii lui băsescu, imediat apar în presă "stenograme". Au atâţia ofiţeri acoperiţi în presă. Nu puteau scăpa un raport într-un ziar, să declanşeze un scandal public? De ce nu au sesizat DNA? De ce au permis acumularea a 700 de milioane de euro datorii? Mai mult, lui Meleşcanu i se părea firesc ca nişte unii să se ascundă în spatele lui DD, pentru a păgubi statul român, cumpărând mai ieftin Oltchim. 

De ce dracu' plătim noi armatele astea de trântori? Să-i câte în strună lui băsescu? Să facă bani din informaţiile deţinute? Să-şi bată joc de noi? Huo, bă! Hai cu desfiinţarea! 

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...