joi, 13 septembrie 2012

Pulimea Sa, încremenită în proiect



"Pe mine nu mă mai schimbă nimic!" Cam ăsta e mesajul Pulimii Sale, care se face că nici nu a existat Referendumul, că nu ştie că 7,4 milioane de români l-au trimis undeva, că nu-i pasă de demonstranţii din faţa Cotrocenilor, pentru că, vezi Doamne, el e ocupat până peste cap cu viitorul Europei, desptre care a delirat în seara asta, neînţelegând consecinţele dezastruoase ale viziunii germane a Europei cu nşpe mii de cercuri. El e veşnic cu mâna sus a aprobare! La banii lui, ce contează că se alege praful şi de bruma de economie o mai avem! 

Întrebarea este: în numele cui îşi ia el angajamente? De facto, e destituit, poporul român nu-l mai vrea. N-a discutat cu nimeni: Guvern, Parlament, societate civilă. O fi mai nou la modă în Europa sintagma "Statul sunt eu!" Şi atunci se explică! El decide, pentru că el e statul! Problema e că alţii plătesc pentru tâmpaniile lui. 

O nedumerire: e ferm convins că nimic nu-l poate schimba? Nici chiar moartea?


6 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Dupa cum arata si ce scoate pe gura numai rabdarea e necesara si nu multa.Auzi,se duce sa-i spuna lui Barroso ca statul este in maini bune,si ca a rezistat.O fi Barroso ticalos dar prost nu.Stie bine cine e si ce face.In rest vrea si acum sa incerce sa-si bage nasul in treaba altora dar nu pare ca le merge.Nu-i atat de sigur pe el si blufeaza,ai impresia ca se asteapta sa primeasca una peste mana dar nu e sigur ca o s-o primeasca.Il irita ca Ponta a fost chemat la Bruxelles, pentruca realizeaza ca doar Ponta conduce Romania ci nu fantosa de la Cotroceni.Vreau sa cred ca Ponta o sa se poarte cu demnitate si in picioare nu in genunchi.Barroso nu e in situatia sa continuie o greseala pe care m-a tem ca a realizat-o .Sunt curios la culme sa vad ce se intampla.Magarii de PDL-isti se asteptau ca o sa repurteze un mare triumf in PE.Ce au primit cu mare surpriza este ca au luat o bataie sora cu moartea si ca au fost si ridiculizati.Nu-i de mirare cand niste insecte fac pe obraznicii facand pe protectorii puternicilor UE.Au primit ce se cuvenea unor gretosi vasali aplecati umili la "poarta".Si nu e ultima.Paulescu si Neamtu nu sunt in carti si dau din colt in colt.Se duce dracului cosmelia de dreapta si parca vad ca-si vor tine intalnirile in Cismigiu.Vom trai si vom vedea.

Colonel Profesor Doctor in Fitile Arogantu' spunea...

"Incremenita" ?
Mai degraba "blegita in proiect" !

vgeorgicas spunea...

Mie, discursul obraznic din seara trecuta mi-a sugerata vasalizarea totala a Romaniei de catre un imbecil fara scrupule.

Karakas spunea...

Ce proiect sa mai aiba? La ora asta este un fel de Guvernator trimis de Barroso-Merkel-Uncle Sam in Gubernia Romania. Iar discursul lui despre "democratie" suna la fel de ireal ca si al lui Ceausescu cind ne tinea lectii cu "comunismul". Tot la salam cu soia ajungem.

Szasz Sebes Paul spunea...

Frumoasa postarea

Karakas spunea...

Hannes Swoboda, leaderul S&D in PE a luat pozitie, in sfisit si a spus adevarului pe nume. Totusi, cine citeste acest site (mai jos)? Si citi? Care este impactul?

Pai oamenii PPE au bombardat Romania in Financial Times, Deutche Welle, New York TImes, Washington Times, Reuters, Associated Press, Le Figaro, Le Monde, The Economist s.a.m.d

PES nu poate sa publice intr-o publicatie MASS-media, de exemplu The Guardian, sau sa dea un interviu pentru BBC?

http://www.europeanvoice.com/article/2012/september/a-critique-too-far/75152.aspx

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...