vineri, 3 februarie 2012

Jos Adrian Năstase!


Câinele de pază al democraţiei

Se vorbeşte despre un nou "succes" al marelui capitalist Dinu "Păturiciu" Patriciu: vinderea Trustului "Adevărul". Care se pare că va ajunge în braţele UNPR, via generalul Urdăreanu, de la UTI. EvZ e şi el pe dric, şi-a vârât acolo bani şi jupânul Niro, alt şef de prin UNPR. Bine, găsim şi "pene" de Cocoş prin acţionariatul EvZ. Apropo: ziarul arată oribil cu noua "bulină"! Brrrrr!

Stau şi mă întreb: pe ăştia nu-i încearcă nostaligia? Nu le este dor de vremurile când "tiranul" Adrian Năstase le asigura un grad mult mai mare de independenţă "jurnaliştilor", cu alea 11 milioane de euro anual, publicitate de stat? Toţi cretinii care l-au muşcat de cur, pentru că se încăierau pe banii ăia, şi nu ştiau cum să-şi împartă prada, au dat faliment, sau supravieţuiesc doar ei ştiu cum, pe Net. Sau fac cum face RL: mint în legătură cu tirajul, poate le mai pică ceva din publicitate. 

Interesul ăsta subit al UNPR pentru presa scrisă nu mi se pare legat de campania electorală. Băieţii ştiu clar că n-au şanse, cu sau fără EvZ sau Adevărul. Mai degrabă se albesc nişte bani, după o guvernare fructuoasă, în serviciul interesului naţional! 

Asta e: jos Adrian Năstase! 

3 comentarii:

Arogantu' spunea...

Trebuia sa adaugi si urmatoarele lozinci cretinoide:
Jos Iliescu !
Demisia !

Matilda spunea...

Cînd am văzut titlul, era să fac infarct ! Am deschis rapid blogul şi m-am liniştit !
Aveţi dreptate, dacă s-au spălat bani cu succes prin mic.ro, de ce n-ar încerca băieţii deştepţi şi cu presa ?

ANONIMUS spunea...

Astia nu-s capabili nici bani sa spele.Acum isi adancesc piscinele ca s-o faca ca bietul Erbasu.Multi o vor patii dupa alegeri.Si ma tem ca singurul castigator dupa ce a pierdut un purcoi de bani cu "Adevarul"adevarat v-a zic ca Patriciu v-a fi multumit doar cu pierderea de acum.Doar nu credeti ca o sa cumpere ziarul cu cretin cu tot din pura filotimie?! Asi! Nu-i va da silit la DNA.Toti tremura si injura intr-e dinti dar n-au ce face.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...