vineri, 25 aprilie 2008

Vinerea Patimilor
"Chinuit a fost, dar s-a supus şi n-a deschis gura sa, ca un miel la junghiere s-a dus, şi ca o oaie fără glas înaintea ce o tund, aşa nu şi-a deschis gura Sa"

3 comentarii:

Anonim spunea...

Paste Fericit! Tie si intregii familii! sa fiti sanatosi si sa aveti numai impliniri.

N. Raducanu spunea...

Va trimit si eu un traditional si romanesc (ca vad ca la altii nu se poarta ) "Cristos a inviat !".
As mai vrea sa va intreb : Ce stiti despre somarea de evacuare din sediul sau a Muzeului Literaturii Romane, chiar in acest an, desi nu i s-a gasit un alt local (sau cel oferit necesita mari amenajari)? Iar daca e adevarat, ce spune (si mai ales ce face)senatorul Ad. Paunescu ? Si e oare adevarat ca si sediul Bibliotecii Centrale Pedagogice a fost retrocedat unei rude de spita treia a fostului proprietar ? Cum sunt aparate institutiile statului de acest spirit ultraliberal al retrocedarilor in natura fara mila si fara jena ?

Anonim spunea...

Despre Biblioteca Centrală Pedagocică ştiu sigur că a fost retrocedată. Fostele colege ale mamei mele stau cu bagajul făcut, unele, cu dosarul de pensionare întocmit, altele, pentru că poate fi evacuată oricând. De Muzeu nu ştiu, dar nu m-ar mira. Programul domnului Păunescu nu-l cunosc.
Vă urez, la rândul meu sărbători fericite! Ca ateu ce mă aflu, ştiu că abia mâine seară se spune "Cristos a înviat!"

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...